Krumpliban alhatsz 60 ezerért

Torzsa Kata | 2019. Április 26.
Belülről igazából egész jól néz ki.

Mindig is az volt az álmod, hogy megnézz egy krumplit belülről? Netán szívesen aludnál is egyben? Akkor jó hírünk van: Idahóban ezt megteheted.

Az AirBnB-n meghirdetett szállás tulajdonképpen egy 6 tonnás, 8 méter hosszú, 3,5 méter széles műburgonya, amelyet az Idahói Burgonya Bizottság készíttetett a világmindenség legszuperebb zöldségének népszerűsítésére. A krumpli hat évig turnézott az államban, de miután mindenkihez elvitte az örömhírt, nyugdíjazták.

Fotó: AirBnB.

Ekkor lépett be a képbe Kristie Wolfe, aki mini házakat készít, és felvetette, hogy a krumpliba egy remek kis szállást vájna.

Fotó: AirBnB.

Az egy hálószobás meselak egy krumpliföldön helyezkedik el – hol máshol? –, csodás kilátással az Owyhee-hegységre, van benne kandalló és légkondicionáló. WiFi és televízió viszont nincs, így érdemes vinni egy könyvet.

A kétágyas szállás éjszakánként 200 dollárért (átszámítva mintegy 60 ezer forintért) bérelhető.

Fotó: AirBnB.

Frank Muir, az Idahoi Burgonya Bizottság elnöke így ajánlja: „Ha szeretnéd tudni, hogy milyen egy krumpliban lenni – szemben azzal, hogy milyen az, amikor a krumpli van benned –, itt a lehetőség, hogy megtudd.”

(via Metro)

Exit mobile version