Sztárok hálószobái – Így lábadozott az elnök felesége a műtét után

Gloria | 2020. Augusztus 15.
Operáció után lábadozó first lady, háború ellen tüntető hírességek... Nagyon eltérő okokból, de ezek az ismert emberek beengedték a fotósokat a hálószobájukba.

Nagyon más idők voltak a 60-as, 70-es és a 80-as években. Nem volt közösségi média, okostelefon, és a hírességek különböző okokból, de egy-egy újságírót beengedtek az otthonukba, esetenként a hálószobájukba is. Vajon ma is láthatnánk, hogy lábadozik egy operáció után a hálószobájában a first lady? Melyik híresség küldözgetne a rajongóinak olyan felvételeket, melyek az otthona legnyugodtabb, legintimebb szobájában készültek? Más világ volt, az már biztos. 

Mit gondolsz, jól megkomponált, tudatosan felépített marketing részei voltak ezek a képek, vagy olykor előtört belőlük az őszinteség? Szimpatikusabbá válik az emberek szemében, az a híresség, aki engedélyez ilyen fotókat, vagy túlságosan érződik a képeken, hogy csak a kirakatnak készültek? Nézd meg a galériánkat, és döntsd el te!

Betty Ford

Betty Fordról, Gerald R. Ford amerikai elnök feleségéről akkor készült ez a fotó, amikor megoperálták a mellrákja miatt 1974-ben. A first lady a második emeleti hálóban lábadozott a Fehér Házban, ágyánál pedig ott ült férje is, így ebédeltek együtt. (fotó: David Hume Kennerly/Getty Images)

Joan Collins

Joan Collins angol színésznő, állandóan a hálójában fotóztatta magát. Többnyire szexis szettben. Rengeteg ilyen fotó készült róla, amelyeket aztán elküldött a rajongóinak. Ez például 1984-es felvétel. (fotó: Eddie sanderson/Getty Images)

Joan Collins

Mondtuk mi, hogy sok ilyen fotó készült róla! Ezen a 2013-as felvételen már a férjével feküdt a Saint Tropez-ban található villájuk hálójában. (fotó: Eddie Sanderson/Getty Images)

Jackie Kennedy

Újabb first lady. Jackie Kennedy olvas mesét a gyermekeinek a Fehér Ház egyik hálószobájában. A felvétel 1962 augusztusában készült. (fotó: John F. Kennedy Library/John F. Kennedy Library/Getty Images)

John Lennon és Yoko Ono

Persze kicsi csalás van ezen a felvételen, hiszen ez nem John Lennon és Yoko Ono otthonában készült, hanem az Amszterdamban található Hilton Hotel egyik lakosztályának hálójában. Itt maradt 7 napig az ágyban a házaspár, ezzel tiltakozva a háború ellen. A felvétel 1969-ben készült. (fotó: Hulton-Deutsch Collection/CORBIS/Corbis via Getty Images)

Marily Monroe

1950 körül készült ez a fotó Marily Monroe-ról, ahogyan zenét hallgat és olvas a hálószobájának padlóján. Szépen megkomponált fotó, ám az utolsó éveiben, már nem volt ilyen rendezett a környezete. Amikor 1962-ben holtan találták a hálójában, a földön voltak eldobálva a holmijai, a tükör sem volt felfúrva a falra, a szekrényén a káosz uralkodott…(fotó: Archive Photos/Getty Images)

Hollywood régen!

Exit mobile version