Sztárok

Ernyey Béla a közös hálószobát is megmutatta

10 éve alkot egy párt Ernyey Béla és 40 évvel fiatalabb felesége, Dóri. A színész még a hálószobát is megmutatta a kamerák előtt.

Nem jósoltak hosszú kapcsolatot Ernyey Bélának és a nála 40 évvel fiatalabb Dórinak, a pár mégis 10 éve van együtt jóban és rosszban, közös gyermekük azonban nem született. A színész-író most a 10. könyvén dolgozik, és ezzel kapcsolatban arról is mesélt, hogy a férfi-női kapcsolat nem halad jó irányba. Elárulta, mi fogta meg Dóriban, és miért tart ki mellette most is.

„Nagyon fontos volt számomra, hogy a velem töltött idő alatt is tudjon fejlődni, és az utánam eltöltött időben is…” – kezdte a beszélgetést Ernyey Béla.

Fény derült arra is, miért nem került sor a gyerekvállalásra. „Minden a kettőnk döntése, pláne egy ilyen fontos döntésben. Sokszor ez nem elég, valamikor az égiek hozzájárulása is szükséges ahhoz, hogy valami megtörténjen… Ez pont egy ilyen szituáció” – árulta el a színész párja. Ernyey Béla és Dóri később a közös hálószobájukat is megmutatták. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top