Sztárok

Ernyey Béla élesen kiosztotta a gúnyolóit

Május 19-én ünnepelte a tízéves évfordulóját a 75 éves Ernyey Béla és 37 esztendős kedvese, Balaton Dóra.

Május 19-én ünnepelte a tízéves évfordulóját a 75 éves Ernyey Béla és 37 esztendős kedvese, Balaton Dóra. Ernyey Béla egy Facebook posztban írt az évfordulóról és az őket korábban bírálókról is.

„Amikor 2008-ban Dóri és én megismertük egymást, nem sokan hittek abban, hogy akkora korkülönbséggel, mint a miénk, hosszú távon is boldog lehet két ember. De mi bebizonyítottuk a hitetlenkedőknek, hogy a valódi érzelem, a stílus és a világ azonos értelmezése minden nehézséget le tud győzni – és hogy a csendes boldogság sokkal többet ér, mint a hangos magamutogatás. Soha nem gondoltam volna azelőtt, hogy nő és férfi a közös felfedezések és a cinkos összekacsintások ilyen szimbiózisában tudjon élni, és mosolyogva hárítani az idegenek értetlenségét.

Ma már elmondhatjuk, hogy nem csak a csatát, de a háborút is megnyertük! Köszönet érte a sorsnak és Neked, Babatündér…”– írja a hivatalos Facebook-oldalán a színész-író, aki a boldogság közepette burkoltan visszaszúr azoknak, akik nyilvánosan csináltak viccet annak idején kettejük szerelméből:

„Viszont a nagy ünneplésben egy dolgot bolondság lenne elhallgatni: bizsergető elégtételt érzünk, ha arra gondolunk, hogy a minket anno egy televíziós műsorban bőszen szidalmazók legtöbbje ma már rég nincs együtt akkori, »korban hozzáillő« partnerével: legyen az a producerként kárászéletű műsorvezető, a paplanszájú szilikon-DJ, az újságíró, akinek csak sekélyes vitákat fial a tehetsége, a minden pénzét parókákra költő nő – vagy az Úr különös kegyelméből a képernyőről végképp eltűnni látszó parkolóbajnok…”

A rejtélyes utalások az egykori Tíz című műsor résztvevőire vonatkoznak, akik minden adásban megtámadtak tíz embert – meglehetősen éles módon, ezért rövid időn belül le is vették őket a képernyőről. A kérészéletű műsor producere Kárász Róbert volt,  a „paplanszájú DJ” becenév Voksán Virágra utal. Az újságíró, akinek csak sekélyes vitákat fial a tehetsége, nem más, mint Fiala János, a parókás költőnő pedig Karafiáth Orsolya. A parkolóbajnok nem más, mint a luxusautóját előszeretettel rokkantparkolóhelyeken pihentető Hajdú Péter – magyarázza meg az utalásokat a Bors.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top