TV-sztárok

Ernyey Béla szettje megosztja a netet

Ritkán kapunk stíluskalauzt egy hetvenöt éves magyar férfitől, de Ernyey Béla helyre teszi az okvetetlenkedőket.

Ernyey Béláról köztudott, hogy szereti a szép dolgokat az életben. A színész Bécsben és Budapesten él, a Földközi-tengerhez jár hosszú hétvégékre, és egy 38 évvel fiatalabb lányt vett feleségül.

A hetvenöt éves Ernyey az öltözködésben is fiatalos vonalat képvisel, ám ezzel kortársai finoman szólva nem mindig értenek egyet. Legutóbb például egy bokavillantós hosszúnadrágot kombinált egy mokaszinnal, ami rendesen leverte a biztosítékot néhány követőjénél.

„A kommentekben az elismerő hölgyszavak mellé kaptam hideget és meleget is – főleg műértő férfitársaimtól. Ezek a szocializmusban divatszocializálódott divatguruk azt vetik a szememre, hogy ennyi évesen már igazán benőhetne a fejem lágya, és viselhetnék néha olyan ruhadarabokat is, amelyek nem térnek el ennyire a néhai Vörös Október Ruhagyár stíluselőírásaitól” – ugratta a megbotránkozott férfi olvasóit közösségi oldalán Ernyey.

„Egy leszúrás nem olyan, mint egy divattipp vagy jó tanács, nem igazán lehet megfogadni. Azt lehetne rá írni, hogy fogd be, vagy tűnj el, de ez nem igazán az én stílusom. Nem arról van szó, hogy valami más ruhát vagy másmilyen öltözködést ajánlanak, hanem közlik, hogy nem jó, amit én viselek. Én ezt megszoktam, mert a kommunizmusban ugyanez volt” – mondta el véleményét a Borsnak a sármos színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top