nlc.hu
TV-sztárok

Ernyey Béla virtuálisan szólt be

Ernyey Béla: „Ilyen nehéz méltósággal megöregedni?”

Ernyey Béla szerint rossz irány, amerre a hollywoodi sztárok mennek.

Ernyey Béla 78 éves múlt, de egy húszast bármikor letagadhatna. A színész korábban többször elmondta, hogy 38 évvel fiatalabb felesége mellett még inkább fiatalosnak érzi magát, bár a korát sosem tagadná le. A közösségi oldalán gyakran oszt meg értékes tartalmakat, most is egy fontos dologra hívta fel a figyelmet: a minap ugyanis egykori plátói szerelméről, Sydne Rome-ról nézett egy dokumentumfilmet, ami igencsak kiábrándította.

Ennyire nehéz méltósággal megöregedni? Tegnap este a német televízió sugárzott egy riportot, amit, ha tudom, hogy kiről...

Közzétette: Ernyey Béla Hivatalos – 2020. november 8., vasárnap

„Ennyire nehéz méltósággal megöregedni? Tegnap este a német televízió sugárzott egy riportot, amit, ha tudom, hogy kiről szól és milyen kontextusban fognak beszélni róla, talán soha nem akartam volna látni… Fiatalkori rajongásom tárgya, az egykor a világ legszebb nőjének is kikiáltott Sydne Rome volt a kérdezett, akit a magyar közönség nemcsak a nagysikerű A Guldenburgok öröksége, de számos világfilm szereplőjeként is ismerhetett. Én magam szakmai sorsom különös ajándékának tartom, hogy együtt játszhattam vele a Just A Gigolo című nemzetközi produkcióban, és azt is, hogy elfogadta a meghívásomat Sztárleltár című televíziós műsoromba, amelyet Budapesten vettünk fel. A tegnapi beszélgetés ürügye Sydne egy családi hátterű problémája volt, de leginkább ezer és ezer szépségsebészeti beavatkozása által eltorzult arcáról szólt. A számomra oly kedves és bájos arc a felismerhetetlenségig lett feltöltve és átszabva az idők során, olyannyira, hogy ma már inkább ijesztőnek, mint vonzónak hat. Kedves lányok és asszonyok! Könyörögve kérem mindannyijukat, hogy még időben gondolkozzanak el ezen, és tegyék fel maguknak a kérdést: Szeretnék egyszer én is úgy kinézni, mint ez a valaha ünnepelt világszár?…” – írta a posztjában Ernyey Béla, akit teljesen sokkolt az egykor csinos színésznő átváltozása.

A színésznő, akiről Ernyey Béla ír, régen így nézett ki:

sydne rome

Sydne Rome a ’70-es években (Fotó: Getty Images)

Most pedig így fest:

sydne rome friss fotó

Sydne Rome napjainkban (Fotó: Ernyey Béla FB)

Sztárok, akik nem viselik túl jól az idő múlását:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top