nlc.hu
TV-sztárok

Sztárok a plasztika előtt

Így néztek ki természetes külsővel az agyonplasztikázott sztárok

Bevalljuk, nekünk az eredeti, természetes jobban tetszik. De nincs mit tenni, Hollywoodban nagy a nyomás és megfelelési kényszer.
meg ryan a plasztika előtt és után

Kevés területen lehet akkora nyomás valakin, hogy fiatalosan fessen, mint a showbusiness-ben. A sztárok nagy része bevall egy kis botoxot, ráncfelvarrást vagy melligazítást, de sokan titkolóznak.

Vannak azonban olyanok, akik, ha akarnák sem tudnák letagadni, hogy nem is egyszer feküdtek a kés alá. Mert nem kis apró igazítások vannak rajtuk, hanem némelyikük szinte felismerhetetlen lett a sok plasztikai műtéttől. Van, aki megbánta, de van, aki szerint most végre olyan, amilyen mindig is lenni szeretett volna. 

Püffedt arcok, túlhúzott szemek, eltúlzott szájak és természetellenesre kihúzott bőr. Galériánkban mutatunk pár hírességet, aki nem tudta, hogy mikor kellene megállni.

mickey rourke plasztika előtt
Megnézem
Összes kép (6)

(Kiemelt kép: Tristar / Collection ChristopheL via AFP és BRYAN BEDDER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP)

Elrontott plasztikai műtétek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top