Életmód

Majdnem belehalt az olcsó plasztikába az anya

Súlyos árat fizetett az olcsónak tűnő szépészeti beavatkozásért.

A walesi Sheriah Harrison elégedetlen volt a terhesség és a szülés következtében megváltozott testével. Utálta a hasát, a striáit, a lógó bőrét, ezért úgy döntött, plasztikáztatni fog.

Rábukkant egy törökországi klinika ajánlatára, mely átszámítva nagyjából 1,8 millió forintnak megfelelő összegért kínálta „anyukaátalakító” csomagját, mely egy mellplasztikát, egy hasplasztikát és zsírleszívást tartalmazott. Ez a három beavatkozás a az Egyesült Királyságban nagyjából 7000 fontba, vagyis mintegy 2,5 millió forintba került volna.

Sheriah Harrison

Sheriah Harrison (SWNS/Profimedia)

A 40 éves nő elutazott Törökországba, ahol el is végezték rajta a műtétet. Néhány nappal később azonban, már hazájában, a hasa bedagadt. Kórházba vitték, ahol azonnal életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Sebei súlyosan elfertőződtek, vérmérgezést kapott. Az orvosok közölték vele, hogy akár meg is halhatott volna.

Bár az elrontott plasztikai műtéte 8 hónappal ezelőtt volt, a mai napig is viseli a következményeit. A lábadozás alatt felszedett néhány kilót, mivel alig tudott mozogni. Egy több mint 5 centis heg maradt a hasán, és még mindig nem tud lehajolni, hogy például a cipőjét felhúzza.

„Nem tudok normális életet élni, és ez tönkretesz. Olyan beteg voltam, hogy örülhetek, hogy egyáltalán itt vagyok” – fogalmazott Sheriah, aki mindenkit arra figyelmeztet, hogy a plasztika orosz rulett, és jobban jársz, ha inkább többet fizetsz a beavatkozásért, mint hogy az életedet kockáztasd.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top