Trend

Egy életre eltorzította a nőt a félresikerült szemhéjplasztika

Sosem lehet már teljesen helyrehozni a külsejét.

Egy Liu nevű kínai nő tavaly júliusban, nem sokkal az esküvője után csináltatott szemhéjplasztikát egy szépészeti klinikán, hazájában. A beavatkozást azonban irgalmatlanul elszúrták. A nő súlyos fertőzést kapott.

„A szemem olyan volt, mint egy rothadó kagyló. Mindenütt gennyedzett” – mesélte Liu. 

Amikor a gyulladás megszűnt, a nő szembesült vele, hogy az alsó szemhéjaiból gyakorlatilag levágtak egy-egy darabot. Ezek már soha nem is fognak visszanőni. (A szemeiről készült képeket az eredeti cikkben tudod megnézni.)

A klinika nem ismerte el, hogy a műtétet elrontották, és úgy fogalmaztak, a páciens elégedetlensége „szubjektív”.  Mindössze 20 ezer kínai jüan, azaz nagyjából 840 ezer forintnak megfelelő összegű kártérítést ajánlottak fel neki. Ez azonban kevés. Liu ugyanis szeretne újabb plasztikai műtétet, mert bár teljesen nem lehet helyrehozni a külsejét, a mostaninál szeretne jobban kinézni. A szóban forgó összeg azonban nem elég az operációra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top