Trend

14 éves kora óta plasztikáztat, 30 évesen így néz ki

Több mint száz plasztikai beavatkozáson van túl a kínai nő.

A kínai Wu Xiaochennek tizenévesen egy autoimmun betegség miatt szteroidokat kellett szednie, ezért jelentős túlsúlyt szedett fel. Nagyon rosszul érezte magát a bőrében, különöse megvastagodott combjai matt, ezért az édesanyja zsírleszívásra vitte az akkor 14 éves lányt.

Miután látta, mekkora változást lehet elérni egy plasztikai beavatkozással, úgy döntött, mindent megcsináltat magán, amivel elégedetlen. Az arcával kezdte: keskenyebbre és kontúrosabbra szabatta. 

Wu Xiaochen

Wu Xiaochen a plasztikai beavatkozások előtt és napjainkban (Fotók: 吴晓辰Abby/Weibo)

„Ahogy vékonyabb és csinosabb lettem a plasztikai műtétektől, észrevettem, hogy olyan figyelmet kapok, mint a hírességek. Már nem érdekelt, ha az emberek ítélkeznek. A plasztika a függőségemmé vált” – mesélte a nő, akit a kínai közösségi oldalakon mindenki Abbyként ismer.

Az azóta eltelt 16 évben több mint száz szépészeti beavatkozást végeztetett. Többek között hat orrplasztikát, két szemhéjplasztikát, az arcát és az ajkait egyaránt háromszor háromszor szabatta át, de sajátzsír-áthelyezéses műtéteket is csináltatott. Eddig nagyjából 4 millió jüant, azaz mintegy 186 millió forintnak megfelelő összeget költött plasztikákra.

Nem minden beavatkozás sikerült elsőre, előfordult, hogy eltorzult egy-egy testrésze, vagy hónapokig gyógyultak a sebei, ám őt mindez nem tántorította el az újabb és újabb operációktól. Hazájában ma már ő plasztikai sebészet egyik legfelkapottabb reklámarca.

Abby ugyanakkor arra is figyelmeztet mindenkit, hogy a szépészeti beavatkozásoknak igenis vannak kockázataik. A lányokat pedig óva inti attól, hogy olyan fiatalon kezdjenek plasztikáztatni, mint ahogy ő tette.

via

Ezek is érdekelhetnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top