Trend

Kilenc 60 feletti sztár, akinek jót tett a plasztika

A sikeres sebészeti beavatkozások arról ismerhetők fel, hogy nem felismerhetők.

Az alábbi nők mind bőven túl vannak a klimaxon, így szinte lehetetlen, hogy természetes módon ne lógjon az arcuk legalább egy picit. Csakhogy náluk vélhetően nem estek túlzásba a sebészek, ezért aztán fantasztikusan néznek ki, sok harmincas-negyvenes hollywoodi sztárral ellentétben.

Jane Fonda (81)

Nem véletlen, hogy Jane Fonda a mai napig kozmetikai termékeket reklámoz. Vannak szarkalábai, kicsit a bőre is ráncos, de mindez nem zavaró, és nem kelt öreges hatást, mert a színésznő két arcfelvarráson is túl van már, melyeknek köszönhetően a nyaka és az álla vonala továbbra is tökéletes. Az ő példája mutatja, hogy sokszor jobb kés alá feküdni, mint botoxszal és töltésekkel küzdeni a gravitáció ellen.

Jane Fonda

Jane Fonda (Fotó: Getty Images)

Susan Sarandon (73)

Susan Sarandonnak olyan idős a barátja, hogy a fia lehetne, mégsem mutatnak furcsán egymás mellett. Generációk nőttek fel, mióta Sarandon szexi nőket alakít – ehhez nemcsak kiváló plasztikai sebésze járul hozzá, hanem az az önbizalom is, mellyel hetven felett is gond nélkül jelenik meg mélyen kivágott ruhában a díjátadókon. Ő az egyetlen valóban nyugdíjaskorú nő, akiről személyesen hallottam harmincas férfitól, hogy azonnal összejönne vele.

Susan Sarandon

Susan Sarandon (Fotó: Getty Images)

Christie Brinkley (65)

A modell állítása szerint a sportnak és a vegetáriánus táplálkozásnak köszönheti hibátlan alakját, amit azzal a megszorítással el is hiszünk, hogy azért a genetika sem szúrt ki vele. Az arca fiatalossága viszont minden kétséget kizáróan természetellenes, még ha természetesen néz is ki, éppen ezért ámulunk rajta, hogy milyen szép eredményeket lehet elérni a szikével.

Christie Brinkley

Christie Brinkley (Fotó: Getty Images)

Jane Seymour (68)

Igaz, hogy a színésznő csak a botoxot és a mellimplantátumokat vallotta be nyilvánosan, de azért valószínűtlen, hogy nem kell némi komolyabb beavatkozás ahhoz, hogy az embert a Playboy hívja fotózásra közel a hetvenhez. Bár Seymour nem volt meztelen, az újság példányszáma kimagasló volt abban a hónapban, amikor szerepelt benne.

Jane Seymour

Jane Seymour (Fotó: Getty Images)

Olivia Newton-John (71)

A színész-énekesnő 1993 óta harmadszorra küzd rákkal, mely sajnos áttétes is, de ez sem a külsején, sem az élethez való hozzáállásán nem látszik. Olyan energikusságot és fiatalosságot sugároz, hogy nem is fontos, mennyit tett ehhez hozzá a plasztikai sebész, mert a kisugárzást nem lehet ráműteni az ember arcára.

Olivia Newton John

Olivia Newton-John (Fotó: Getty Images)

Tina Turner (79)

Jane Fondához hasonlóan Tina Turner esetében sem mondanánk, hogy teljesen természetesnek tűnik a plasztikai beavatkozások eredménye, de az énekesnő fantasztikusan néz ki. Külön említendő, hogy nemrégiben öngyilkosságot követett el a fia, ennek ellenére nem vonult vissza a nyilvánosságtól, és nyíltan beszél számtalan szörnyűséggel sújtott életéről.

Tina Turner

Tina Turner (Fotó: Getty Images)

Charlotte Rampling (73)

A francia-brit színésznő a hetvenes évek óta van jelen a kultúra világában mint szabados, vagány és kérlelhetetlen szexszimbólum. Ő az egyetlen a hollywoodi színésznők közül, akinek hajlamosak vagyunk elhinni, hogy talán tényleg csak kozmetikushoz jár, bár az gyanús, hogy nőtársainak egy interjúban azt javasolta: várjanak az arcfelvarrással, hátha várakozás közben hozzászoknak az öregedés folyamatához. Kétségtelen, hogy Rampling nem fiatalnak, hanem szexinek akar látszani, ami szarkalábai és lógó szemhéja ellenére sikerül is neki.

Charlotte Rampling

Charlotte Rampling (Fotó: Getty Images)

Michelle Pfeiffer (60)

Lássuk be, hogy az öregedésnél számít a kiindulási pont is: aki fiatalon nagyon szép, annak könnyebb lesz idősebben is fenntartania egy esztétikus állapotot az arcán. Nos, Michelle Pfeiffer azok közé tartozik, akik legendásan szépek – ugyanakkor az, hogy húsz évet letagadhat, valószínűsíthetően egy teljes szemhéj- és arcfelvarrásnak köszönhető.

Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer (Fotó: Getty Images)

Andie MacDowell (61)

Az, hogy Andie MacDowell vonásait nehéz felidézni, nem annak köszönhető, hogy valami ne lenne rendben az arcával, sőt: az sosem változik, és mindig megbízhatóan szép. Ami viszont még feltűnőbbé teszi a színésznőt, az a gyönyörű haja, ami nem éppen a hatvan feletti nők által favorizált frizurára van vágva. MacDowell azért engedheti meg magának ezt a szertelen hajat, mert az arcát sikerült hozzá illően fiatalon tartania – mármint neki és a sebészének.

Andie MacDowell

Andie MacDowell (Fotó: Getty Images)

Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top