Trend

21 éves korára hatmilliót költött plasztikára, hogy minél inkább műnő legyen

Hozzá képest a Barbie baba maga a természet lánya...

A kanadai Serena Smith 21 éves korára átszámítva közel hatmillió forintnak megfelelő összeget költött plasztikára annak érdekében, hogy minél inkább műnőnek látsszon.

Serenának már testépítő párja is könyörög, hogy álljon le a beavatkozásokkal, ám a nőnek esze ágában sincs ezt megtenni.

Saját bevallása szerint már a természetes megjelenése is szép volt, de túl egyszerűnek érezte. Fiatal korától kezdve rajongott a plasztikai sebészetért, és minden vágya az volt, hogy úgy nézzen ki, mint azok a nők, akiket már alaposan átszabtak a sebészek.

„Ha kilépek az utcára, azt látom, hogy a férfiak a feleségük és a gyerekeik helyett engem bámulnak, és talán azt kívánják, bárcsak velem lehetnének” – fogalmazott Serena.

Serena Smith

Serena Smith (mediadrumworld.com / Serena Smith / Northfoto)

Azt mondja, a barátja olykor féltékeny, amiért más férfiakat is izgat a megjelenése, ugyanakkor biztosan nem fogja bánni, ha a mostaninál is nagyobbak lesznek a keblei. Újabb mellnagyobbító műtétre készül ugyanis. 

Ezen felül orr- és szemöldökplasztikát tervez, átszabatná az állcsontját és a hajvonalát, de fenék- és a csípőimplantátumot is szeretne, hogy még karcsúbbnak tűnjön.

Nagy dolgokat tervezek. Ez még csak a kezdet” – jelentette ki Serena, aki egyébként énekesnői karrierre vágyik.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top