Trend

15 alkalommal plasztikáztatott, lehet, hogy az ő ajkai a legnagyobbak a világon

15 szépészeti beavatkozáson esett át a 22 éves egyetemista lány, aki az eredetihez képest háromszor akkorára plasztikáztatta az ajkait, és mint mondja, a végeredmény birtokában most sokkal elégedettebb és boldogabb, mint valaha.

A 22 éves bolgár Andrea Emilova Ivanova már régóta álmodozott az eredetinél teltebb ajkakról, és most örül, hogy felnőttként végre valóra tudja váltani gyerekkori álmát – írja a Ladbible.

Az egyik szófiai egyetem germanisztika szakán tanuló bölcsészlány azt is elárulta, hogy eddig lényegében a város összes klinikáján járt, és kezelésenként 168 dollárnyi összeget költött az ajkai átalakítására. Amivel csak dúsítani lehet az említett testrészeket, azokat a technikákat és anyagokat már mind kipróbálta, és elmondása szerint sosem sajnálta a pénzt a beavatkozásokra.

„Szeretem az ajkaimat, amilyenné váltak, sokkal jobban, mint korábban. Most remekül érzem magam, szebbnek, csinosabbnak látom magam, és amúgy is ez most a divat. Sok lány tölteti fel a száját nálunk, Bulgáriában” – nyilatkozta Andrea.

A fiatal nő új külseje nem maradt visszhang nélkül a közösségi médiában sem: 15 ezren követik Andreát az Instagramon, miközben számtalan dicsérő kommentet kap a világ számtalan tájáról a nagy ajkak kedvelőitől. Természetesen lehúzó kommentek is érkeznek, de ő nem ad teret ennek, és nem engedi be a negatív energiákat.

„Van, akinek tetszik a szám, és van, akinek nem. Mindenki máshogy néz ki. Nekem az a fontos, hogy én jól érezzem magam, mások véleménye nem fontos számomra. Nyitott a gondolkodásom, és ha az embernek van választása – mégpedig van –, akkor miért ne dönthetne amellett, amitől önazonosnak érzi magát. Nekem ezen a téren nincsenek határaim” – árulta el Andrea.

A fiatal egyetemista lány kérdésre válaszolva elmondta, visszautasítja a vádakat, hogy plasztikafüggő lenne, és nem is a sztárokat, celebeket másolja. De abban biztos, hogy jó eséllyel indul a világ legnagyobb ajkai című versenyen.

Andrea reméli, példájával sokakat arra inspirál, hogy kövessék a szívüket, legyenek szabadok, hozzák meg a saját döntéseiket, és ne törődjenek mások véleményével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top