nlc.hu
Trend

Óriási az ajka, de újabb feltöltéseket akar

Inni is alig tud, de nem akar leállni az ajakfeltöltéssel

A fiatal nő nem hajlandó leállni a plasztikával, és minden álma, hogy még nagyobbra pumpálják a hatalmas ajkait.
Vienna Würstel, aki hatalmasra töltötte az ajkait

A plasztikamániás Vienna Würstel ajkai óriásira nőttek a sok feltöltéstől, de a Mallorcán élő bécsi nő még nagyobb szájra vágyik.

Mostanáig mintegy 30 milliliternyi töltőanyagot fecskendeztek az ajkaiba. Vienna Würstel – akinek a neve azt jelenti: bécsi virsli – büszkén mesélte az egyik videójában, hogy legutóbb 3 milliliterrel nőtt az ajka térfogata, előtte pedig kétszer 7-7 milliliteres feltöltést kapott.

A netezők egy része szerint a nő teljesen eltorzítja magát, és úgy néz ki mint egy kacsa. Mások az egészsége miatt aggódnak, de mindezek sem tántorítják el Viennát a további ajakfeltöltésektől. Sőt, úgy jellemzi magát, hogy ő „inkább egy ajak, mint egy ember”.

„Nagyon-nagyon vágyom még nagyobb ajkakra, alig várom. Ez most a legnagyobb álmom” – mondta Vienna, akinek az óriási ajkai miatt az ivás sem könnyű feladat, és bizonyos ételekkel is meggyűlik a baja.

Dr. Tijion Esho londoni esztétikai sebész azt mondja, hogy a munkája legalább egyharmada arról szól, hogy a korábbi elhibázott vagy megbánt beavatkozásokat helyrehozza. A szakember szerint az ajakfeltöltésnél az szokott lenni a leggyakoribb probléma, hogy a nők megbánják a kezelést, túl nagyra töltetik az ajkukat vagy valamilyen komplikáció lép fel.

(Daily Mail)

(Kiemelt kép: TikTok/titty_twins)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top