nlc.hu
Trend

Óriásira duzzadt az ajakfeltöltés után egy Los Angeles-i influenszer szája

Ajakfeltöltést nyert, brutálisan felduzzadt egy influenszer szája – videó

Az ijesztő végeredmény nem vette el Jessica Burko kedvét ettől a kozmetikai kezeléstől.

Egy 27 éves Los Angeles-i influenszer, Jessica Burko többször töltette már fel ajkait, és soha nem volt semmilyen komolyabb probléma, egy ajándékkezelés során azonban valami belül sült el, és óriásira duzzadt a szája.

„Úgy tűnt, hogy az orvos mindent rendben csinált, de közvetlenül a feltöltés után belenéztem a tükörbe, és ekkor szembesültem azzal, mennyire feldagadtak az ajkaim. Először azt hittem, hogy azért történt mindez, mert már több mint egy éve nem voltam ajakfeltöltésen, de amire kiértem az autómhoz, rájöttem, hogy az nincsen rendben” – mesélt a történtekről.

Mivel másnapra sem lett jobb a helyzet, visszament az orvoshoz, hogy oldják fel az ajkába fecskendezett töltőanyagot. A galibát az illető állítása szerint az okozta, hogy eltalált egy artériát, de a kommentek között többen kétségbe vonták, hogy ez lett volna a baj.

Ami biztos, Jessica Burko soha többé nem fog részt venni olyan nyereményjátékon, ahol ingyen kozmetikai kezelést lehet nyerni, és soha többé nem fog visszamenni ehhez az orvoshoz, ami pedig az ajakfelöltést illeti, attól nem ment el kedve, és másoknak is azt üzeni, hogy nem kell félni ettől a beavatkozástól. 

Jessica Burko elrontott ajakfeltöltése

Fotó: TikTok / jessicacaileyburko

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top