nlc.hu
Trend

Belehalt az ajakfeltöltésbe

Feltöltette az ajkait, két héttel később meghalt a 28 éves nő

A fiatal édesanya csupán teltebb ajkakat szeretett volna, az életével fizetett érte.
Injekciós tű

Egy 28 éves bécsi nő,  akit keresztnevén, Dilberként emleget a sajtó, az Instagramon talált rá egy kozmetikus hirdetésére, aki többek között kedvező árú ajakfeltöltéseket kínált. A nő szeptember végén elvégeztette a beavatkozást, melyért 180 eurót, vagyis nagyjából 65 ezer forintnak megfelelő összeget fizetett.

Két héttel a kezelés után Dilber erős fejfájást érzett. A férje, Murat bevitte őt a kórházba. Az orvosok azonban állítása szerint nem vették komolyan, annak ellenére sem, hogy erősen megduzzadtak a nyirokcsomói, csupán annyit mondtak, hogy az állapota magától javulni fog, majd hazaküldték.

A fiatal édesanya azonban egyre rosszabbul lett, végül október 13-án kórházba került, másnap pedig elhunyt szívelégtelenségben. 

A Donaustadt Kórház igazgatója, Lothar Mayerhofer november 16-án kiadott közleményében elutasított minden, az intézményt ért vádat. Közölte, hogy a nőnél autoimmun reakció lépett fel, vélhetőleg a szépészeti beavatkozás következtében, és bár az orvosok mindent megtettek érte, nem tudták megmenteni az életét. A kórház főorvosa, Regina Katzenschlager hozzátette, hogy Dilber állítólag másodszor is felkereste az „Instagram-kozmetikust”, miközben már járóbeteg-ellátásban részesült. 

Az ajakfeltöltést végző kozmetikus, aki sajtóértesülések szerint egy Szlovákiából származó, szőke nő, a történtek után gyakorlatilag felszívódott.

„Most a kicsinek az anyja nélkül kell felnőnie és elvették tőlem az életemet!” – fogalmazott Murat, akinek felesége halála után egyedül kell felnevelnie 9 éves kislányukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top