nlc.hu
Trend

10 milliót költött az arcára a plasztikafüggő influencer

„Ráfüggtem a plasztikára” – 10 millióért csináltatott magának új arcot az influencer

Tudja, hogy amit csinált, az nem egészséges.
Műtét

Mia Dio a Tiktokon vicces videóval tett nagy népszerűségre szert, azonban az 5.2 milliós követőtáborral rendelkező influencer most egy sokkal komolyabb tartalmat posztolt: a legutóbbi YouTube videójában részletesen beszámolt arról, hogyan függött rá a plasztikai beavatkozásokra és költött több, mint 10 millió forintot arra, hogy teljesen új arcot kapjon.

A tiktoker arról beszélt, hogy azután szánta rá magát a videó elkészítésére, hogy rengeteg bókot kapott a követőitől a külsejére. Tisztázni akarta, hogy ez nem genetika vagy szerencse kérdése – mondta. A nő rengeteg kozmetikai beavatkozáson esett át, többek között mellplasztikán, orrplasztikán, hyaluronsavas töltéseken és botoxon is. 

„Nem lehet jobban elítélni engem, mint amennyire én ítéltem el magam” – mondta a YouTube-videóban. „Szörnyellából lettem Barbie”.

Mia 16 évesen töltette fel először a száját egy hamis személyi segítségével, utána viszont teljesen ráfüggött a beavatkozásra. Olyan akart lenni, mint egy bratz baba – mesélte. Mivel túl gyakran és túl sok anyaggal töltötte a száját, az csomós lett és el is deformálódott, amit végül oldással és újratöltéssel orvosoltak.

A nő a szájtöltés után orrműtétre ment, majd elkezdett úgynevezett ‘baby botox’ kezelésekre járni, hogy megszüntesse a legapróbb ráncokat is.

Ezután a fox eye – vagyis rókaszem – trendre csatlakozott és szálbehúzással megemeltette a külső szemzugait, amit egy új fogsor követett.

Az utolsó beavatkozás, amiért Mia kés alá feküdt, egy mellplasztika volt, hogy a mellkasát 32B-ről CC kosárméretűre növelje.

„Sokkal magabiztosabb lettem, de ennek ára van” – mesélte az influencer hozzátéve, hogy összesen több, mint 30 000 dollárt (10 millió forintot) költött beavatkozásokra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top