nlc.hu
Trend

Kim Cattrall és a botox

A 66 éves Kim Cattrall szerint a botox nem hiúsági kérdés

A színésznő teljesen elfogadhatónak tartja a szépészeti beavatkozásokat, amelyekkel felveheti a küzdelmet az öregedés ellen.

„Ez nem csak hiúsági kérdés” – mondta el Kim Cattrall a The Sunday Timesnak arról, hogy a színészi munkája függ a külsejétől is. Ez csak azért furcsa, mert több mint egy évtizeddel ezelőtt a színésznő még azt nyilatkozta a Daily Mailnek, hogy elfogadja az öregedést.

A The Sunday Timesnak adott új interjújában a Szex és New York sztárja – aki a tervek szerint a sorozat rebootjának 2. évadában fog szerepelni – őszintén megosztotta, hogy a hatvanas éveiben „minden lehetséges módon harcolni akar az öregedés ellen”. Az Emmy-jelölt Kim Cattrall azt is megjegyezte, hogy anyagilag olyan helyzetben van, hogy bármit megtehet.

Kim Cattrall (Forrás: Getty Images)

Kim Cattrall (Forrás: Getty Images)

A témával kapcsolatban a 66 éves színésznő megjegyezte, hogy az öregedés külső jegyei ellen számos lehetőség van, beleértve a töltőanyagokat és a botoxot is, és számára teljesen elfogadható dolog mindegyik. „Ez nem csak hiúsági kérdés. Egy bizonyos típusú nőt szoktam játszani, aki egy bizonyos módon néz ki. Szakmailag vigyáznom kell magamra” – mondta el Cattrall, hozzátéve, hogy most akar önmaga legjobb verziója lenni. Ennek ellenére Cattrall nem veszi félvállról az ilyen típusú kezeléseket, megjegyezve, hogy fontos, hogy a „megfelelő sebésszel” kerüljön kapcsolatba.

2020-ban Kim Cattrall a PEOPLE-nek mesélt arról, hogy idősödő nőként milyen tapasztalatokat szerzett Hollywoodban. „Az 50-es éveimben úgy éreztem, hogy kicsúszik az irányítás kezemből – osztotta meg az abban az évben megjelent Filthy Rich című sorozatának megjelenése előtt. – Fokozatos volt a változás, de a forgatókönyvek száma a felére csökkent. Végső soron hihetetlen, hogy ilyen sokáig voltam a szakmában, számomra is megdöbbentő, hogy eljutottam idáig.”

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top