nlc.hu
Trend
Elképesztő előtte-utána fotókat posztol egy török plasztikai klinika

Elképesztő előtte-utána fotókat posztol egy török plasztikai klinika

Rá sem ismerni a teljesen „átszabott” páciensekre.
műtét

Óriási figyelem középpontjába került egy isztambuli plasztikai sebészeti klinika a közösségi médiában megosztott előtte-utána fotóival. Olyan drasztikusan átváltoztak a páciensek, hogy a kommentelők szerint lehetetlen, hogy ugyanarról a személyről legyen szó.

Az Este Med Clinic többek között egy Michael nevű férfi fotóival „robbantott” a közösségi médiában. A műtétek utáni fotón évtizedekkel fiatalabbnak néz ki a férfi: a ráncos bőre elképesztően feszes lett, a haja dús, az orra pedig tökéletesre szabott.

Olyan jól nézett ki az „utána”-fotón, hogy a kommentelők hitetlenkedni kezdtek, mondván mintha időgépbe tette volna a páciensét a klinika. Ha a két fotó nem került volna egymás mellé, a többség nem is gondolta volna, hogy ugyanarról a személyről készültek.

@kiyidakiask

Bir anda 30 yaş gençleşen adam…

♬ orijinal ses - Kıyıdaki Aşk

Ez csak egy a sok, bámulatos átváltoztatás közül, amelyekkel szemléltette szakembereik munkáját a törökországi plasztikai klinika.

Látnom kell a fogászati ​​feljegyzéseket, az ujjlenyomatokat és a vérvételi eredményeket mindkét férfitől!”, „Mit csinálnak Törökországban? Csodákat tesznek?”, „Szeretném látni a köztes fotókat is kinézetéről, akkor talán elhiszem” – olvasható a kétkedő hozzászólásokban.

A klinika a bejegyzésben azt állítja, hogy Micheal több műtéten esett át, hogy elérje ezt a hihetetlen átalakulást: beleértve az arcplasztikát, nyakplasztikát, alsó és felső szemhéjplasztikát, zsíreltávolítást, orrplasztikát és hajátültetést. Egyes szakértők azonban szkeptikusok, mondván hiába a több műtéti eljárás, akkor sem lehetséges ilyen mértékű átváltoztatást elérni Michael és más betegek esetében sem. Azt mondják, az átalakulások olyan extrémek, hogy digitális szerkesztésről lehet szó: a bőr textúrája sem egyezik az előtte-utána képeken, sem a szemöldökformája, az arca is teljesen más alakú. Ez utóbbi pedig nem érhető el pusztán a zsírpárnák eltávolításával – mutatott rá Dr. Nigel Mercer, egy Bristolban élő plasztikai sebész.

Michael után egy Dilek nevű nőről közzétett fotó még nagyobb vihart kavart, ez még elképesztőbb átalakulást mutatott be: egy idős nőből egyszerűen egy fiatal, gyönyörű modell lett.

@facesbydrt FAKE FACELIFT RESULT?! (Surgeon Reacts) // Follow for more Anti-Aging Information 👩‍⚕️ #facelift #deepplanefacelift #faceliftexpert #faceliftspecialist #plasticsurgeon ♬ original sound - Dr. Kristina Tansavatdi

Mercer szerint még ha valósak is az idős nőn elvégzett plasztikai műtétek, akkor is durván szerkesztett képről lehet szó az „utána”-fotón. A bőr minősége teljesen más, a szeme pedig más színű – állítja a szakember, aki szerint, ha egy klinika a plasztikai műtétek eredményeit túlzottan feljavítja digitális szerkesztéssel, rosszul is elsülhet: bár vonzza a pácienseket, viszont ha nem teljesítik az elvárásokat, az katasztrófához vezethet a klinika számára.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top