nlc.hu
Életmód

Igaz szerelmet keres a világ legnagyobb ajkú nője

Igaz szerelmet keres a világ legnagyobb ajkú nője

A nő a világ legnagyobb ajkaival férfit keres, de elismeri, hogy válogatós.

Andrea Ivanova, aki a világ legnagyobb ajkairól ismert, és már több beavatkozási őrületéről is megemlékeztünk, azt mondja, hogy egy férfit keres, akibe beleszerethet, de bevallja, hogy manapság elég válogatós.

A plasztikafüggő nő az igaz szerelem után kutat, de csak akkor, ha hajlandók elfogadni torzuló külsejét.

Andrea Ivanova gyakran kerül a címlapokra megjelenése miatt. A 25 éves közösségimédia-influenszer azt is reméli, hogy arcszerkezetével bekerül a világ legnagyobb arcai közé is – mármint nem átvitt értelemben, hanem fiziológiailag.

Mániája azonban nem teszi túl sikeressé a párkapcsolatok terén. Korábban bevallotta, hogy annak ellenére, hogy rengeteg figyelmet kapott az interneten a férfiaktól, küzd a szerelemért. Miközben nagyon vágyik arra, hogy „őrülten és igazán szerelmes legyen”, azt mondja, hogy csak az felel meg neki, aki elfogadja a külsejét.

a világ legnagyobb ajkú nője cover

Andrea. Fotó: andrea88476/Instagram

„Ha van kapcsolatom valakivel, és azt mondja, hogy kényelmetlenül érzi magát, amikor velem sétál az utcán vagy nyilvános helyeken, akkor szakítunk” – árulta el a bolgár Andrea.

Andrea azt állítja, hogy a múltban volt néhány keserű élménye a szerelem terén, ahol nem érezte, hogy megbecsülnék. Most ennek köszönhetően válogatósabb azokkal a férfiakkal kapcsolatban, akikkel randizik, és megtanulta, hogy a saját véleményét helyezze előtérbe a többiekével szemben.

Azt mondja, korábban partnerei azt tanácsolták, hogy változtasson a megjelenésén, és ne legyen olyan extravagáns. „Soha nem hallgattam rájuk, és mindig vitatkoztunk. Így szeretem magam, és olyan leszek, amilyen lenni szeretnék, anélkül, hogy bárki véleménye befolyásolna.”

 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top