nlc.hu
Család

A világ legnagyobb ajkú nője óriási arccsontokat akar

A világ legnagyobb ajkú nője újabb plasztikai rekordra vágyik

A gigantikus ajkakkal rendelkező Andrea mostantól arra koncentrál, hogy övé legyen a világ legnagyobb arccsontja.
A világ legnagyobb ajkú nője, Andrea Ivanova

A világ legnagyobb ajkaival rendelkező nő nem elégszik meg az eddigi rekorddal, és mostantól arra fogja költeni a pénzét, hogy az övé legyen a világ legnagyobb arccsontja is.

A 25 éves Andrea Ivanova 2018-ban kezdte az átalakulást: egy Bratz babára akart hasonlítani, ezért megműttette és feltöltette az állát. A gigantikus ajkaira eddig nyolcezer dollárt (2,8 millió forint) költött.

„A világ legnagyobb ajkai mellett szeretném, ha a legnagyobb arccsontok is az enyémek lennének. Eddig négy hialuronsavas injekciót kaptam az arccsontjaimba, de hamarosan további két kezelésen fogok átesni” – árulta el a terveit a Bulgáriából származó modell, akinek a feltöltések után három napig vigyáznia kell, nehogy erős nyomás érje az arcát.

Az egykori filozófia szakos hallgató azonban az arcfeltöltés mellett az ajkai felpumpálását sem akarja abbahagyni, pedig úgy számolja, eddig már 34 injekciót kapott. Több klinika már nem hajlandó ajakfeltöltést csinálni neki, mert az újabb injekciók komoly egészségügyi kockázatot jelentenek. Korábban már figyelmeztették arra, hogy figyeljen az ajkában jelentkező esetleges fájdalmakra, mert a jövőbeni beavatkozások „végzetesek” lehetnek.

„Nem érdekelnek az emberek megjegyzései, megvan a saját ízlésem és nézetem a szépségről, és ezeket szigorúan követem. Minden embernek el kellene fogadnia önmagát anélkül, hogy félne vagy aggódna mások véleménye miatt, mert az élet értelme az, hogy boldog legyen” – fogalmazott Ivanova, akinek a családja nem helyesli, hogy így megváltoztatta a külsejét.

(Mirror)

(Kiemelt kép: Instagram/andrea88476)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top