Trend

A világ legduzzadtabb kacsaszájára hajt Andrea

22 éves korára húsz ajakfeltöltésen van túl a bolgár plasztikcica és bár az orvosok is azt tanácsolják, álljon le, neki esze ágában sincs megtenni.
Andrea Ivanova

A bolgár Andrea Ivanova a fejébe vette, hogy övé lesz a világ legduzzadtabbra töltött kacsaszája. A 22 éves nő 2018-ben kezdte feltöltetni az ajkait. Idén április végén volt a huszadik ajakfeltöltése, és hogy nem az utolsó, az is biztos.

“Nagyon szeretem az ajkaimat. Az injekció után nehéz volt enni, a beavatkozás utáni második-harmadik napon pedig még nehezebb lett” – mesélte.

Bár több plasztikai sebész is azt tanácsolta neki, hogy nagyobbra már ne töltesse az ajkait, ő nem akar leállni. A jelenlegi orvosa vállalja az újabb beavatkozást, ám ő is csak leghamarabb két hónap múlva.

Ugyan nem tudja pontosan, hogy mennyi pénzt költött eddig az ajkaira, de a beavatkozások átlagárából kiindulva nagyjából egymillió forintnak megfelelő összegbe kerülhetett eddig a kacsaszáj.

Andrea az Instagram-oldalán dokumentálja ajkainak növekedését. Bár rengeteg kritikát kap a külseje miatt, azt mondja, ezek nem érdeklik, mivel ő így érzi jól magát.

via

(Nyitókép: Instagram/andrea.andrea345)

Olvass még az ajakfeltöltésekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top