Életmód

45 milliót költött el arra, hogy élő Barbie babává váljon

És még mindig dolgozik az ügyön.

45 millió forintnak megfelelő összeget költött el és az összes barátját elvesztette szent célja üldözése közben, de nemhogy kitart, hanem kifejezetten elégedett az élete alakulásával az a 32 éves orosz nő, aki a világ legnagyobb Barbie baba-rajongójává szeretne válni – írja a Sun.

Tatjana Tuzova, az élő Barbie baba (fotó: Profimedia / Caters News)

A 32 éves Tatjana Tuzova a riport alapján egyszerre több fronton is támad: egyrészt van egy 1500 darabos Barbie-gyűjteménye, másrészt ő maga is próbál Barbie-vá változni, ennek jegyében

  • csak rózsaszínt hord (van annak elég árnyalata, mondja),
  • platinaszőke,
  • előszeretettel plasztikáztat (most tizenegy éves fia születése után például a mellét is megcsináltatta), 
  • szeretné a nevét is megváltoztatni – ki gondolta volna – Barbie-ra, és 
  • kapott már egy rózsaszín Mini Cabriót is a férjétől.

Ja, igen, a férj: nos, ő orvos, a nő hitvesei között az ötödik a sorban, meghódítani egy kis karaokézással sikerült, és igazából nem is csak férj, hanem egyben legjobb barát is, sőt egyenesen annyira jó, hogy másra mellette nincs szükség. Hát, tetszik látni, ezért nem bánja Tatjana, hogy amúgy mindenki hátat fordított neki, bár egy kicsit persze az is közrejátszik a dologban, hogy amúgy sem lenne ideje az emberekre, mert a barbie-skodás mellett egyetlen szabad perce sincs.

Tudjuk, tudjuk, most mindenki azt kérdezi, hogy mégis miben merül ki ez a barbie-skodás, nos tessék, itt a lista: Tatjana saját elmondása szerint dalokat rögzít, koncertezik, díjakat vesz át, ruhákat forgalmaz kisebb és nagyobb lányoknak, és egy fotóstúdiót is bérbe ad. Néhány tétellel kapcsolatban mondjuk felmerül a kérdés, hogy vajon mennyi időt és energiát emészt fel, és úgy egyébként miért is tartozik hozzá a Barbie-léthez, de ne legyünk már kekecek, a lényeg az, hogy hősnőnk erre az egészre nem is munkaként tekint, hanem életmódként. Amúgy meg ha valaki beszól neki – mert sajnos az ilyesmi is megesik –, közli vele, hogy ő nem dohányzik és nem is káromkodik, ellenben az egészséges életmódot népszerűsíti a gyerekek körében, és különben is: örülne már neki, ha nem azzal foglalkozna mindenki, hogy hányszor házasodott, mennyi idős, és hány plasztikai beavatkozása volt, hanem azzal, hogy mennyi jót tesz. Na.

Tatjana Tuzova a 2018-as ZD Awards zenei díjátadó gálán (Fotó: Profimedia / TASS)

Tatjana egyébként az után lett teljes munkaidős Barbie, hogy rájött, óvónői fizetéséből még úgy sem tud megélni, ha mellékállásban takarítani jár. „Olyan szomorú gondolat volt, hogy a padlót kell sikálnia egy ilyen szép embernek” – mondja erről, természetesen saját magára célozva, aztán azt is hozzáteszi, hogy a legfontosabb dolog az egyéniség. Jegyezzük meg szavait, mert szállóigeértékkel bírnak:

Ma már mindenki ugyanolyan, engem viszont nehéz utánozni. Hosszú évekig dolgoztam a stílusomon, és rengeteg pénzt fektettem bele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top