nlc.hu
Életmód

Plasztikai műtétekkel lett Barbie baba

35 millió forintot költött a fiatal nő arra, hogy igazi Barbie legyen

Egy nő több mint 35 millió forintnyi összeget költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy igazi Barbie hercegnő. Úgy érzi, hogy az emberek emiatt sokkal jobban bánnak vele.

Jazmyn Forrest mindössze 18 éves volt, amikor Los Angelesben kés alá feküdt egy mellnagyobbítás miatt. A most 25 éves lány azt mondja, hogy számos plasztikai műtéten esett át, ami szerinte azt eredményezte, hogy az emberek másképp bánnak vele. „Minden egyes műtéttel tényleg jobban bánnak velem mind a férfiak, mind a nők, miközben az önbizalmam is az egekbe szökik – vallotta be a nő. – A külsőm nélkül nem jutottam volna el oda, ahol ma vagyok. A randizástól kezdve a barátokig, az emberek akkor adnak neked esélyt, ha dögös vagy.”

Jazmyn Forrest akkor és most (Fotó: Profimedia/nlc)

Jazmyn Forrest akkor és most (Fotó: Profimedia/nlc)

A 25 éves lány, aki online dokumentálja a beavatkozásait, elárulta, hogy rendszeresen feltölteti a száját, botoxoltat, és az arcába, az orr- és szemöldökráncokba, az állába, az állkapcsába és a halántékába is kapott már töltőanyagot. Jazmyn zsírleszíváson is átesett a hasán, karján, belső combjain, hátán, valamint 24 évesen egy második mellnagyobbításon. Múlt hónapban pedig Dél-Koreába utazott homlok- és orrplasztikára.

A fiatal nő egy TikTok-videóban megmutatta a homlokán lévő sebhelyet, és elmondta a nézőknek, hogy majd egy év múlva lesz teljes a végeredmény, illetve azt is elárulta, hogy megszállottja az új külsejének.

@jazmyn..forrest Replying to @they..luv..me⚡👍❤ @idhospital i love you forever!! ❤️ #plasticsurgery #idhospital #rhinoplasty #foreheadreduction ♬ original sound - Jazmyn Forrest

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top