nlc.hu
Életmód

Szörnnyé plasztikázott nő

Sokkoló előtte-utána fotókat posztolt magáról a plasztikafüggő modell

Se pénz, se az élete sem kedves, ha plasztikai műtétekről van szó.

A TIKTOK sztárja, Mary Magdalene felismerhetetlenül nézett ki az extrém plasztikai műtétje előtt készült visszaemlékező fotókon.

A közösségi oldalak 26 éves sztárja a közelmúltban osztotta meg legújabb Barbie-orrát és macskaszemét legújabb kozmetikai műtétje eredményeként.

A kanadai Torontóban élő, erősen tetovált modell 21 évesen végeztette el első kozmetikai beavatkozását, és tavaly 5000 köbcentis melltágítóval megnövelte az amúgy is hatalmas, 38J-és mellméretét.

Egy nemrégiben megjelent bejegyzésében azonban drámai képeket osztott meg arról, hogyan nézett ki, amikor egzotikus táncosként dolgozott. Egy másik képen egy friss arcú, rövid, szőke hajú Mary látható kenyérsütés közben. „Az egyik leszbikus időszakomban az egyik hobbim a kenyérsütés volt” – írta a kép alá.

Mary azóta számtalan plasztikai műtéten esett át, amire 75 000 fontot költött. Legutóbbi műtétére állítólag Oroszországba repült, mert Amerikában az extrém beavatkozást már nem voltak hajlandóak elvégezni.

A legszokatlanabb műtétem nemrég a hüvelyemen volt” – árulta el Mary, aki akkor majdnem belehalt a vérveszteségbe.

Amikor az első műtétjéről kérdezték, a következőket mondta: “Ez egy cicimunka volt. 17 éves korom óta sztriptíztáncosnőként dolgoztam, és mindig is szerettem a hamis bimbós megjelenést.”

És bár büszke feltűnő megjelenésére, elismeri, hogy a figyelem egy része nem mindig pozitív.

 

plasztikafüggő nő

Fotó: Instagram

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top