nlc.hu
Életmód

Megrémíti új külseje a plasztikmániás modell követőit

Aggódnak a rajongói a plasztikmániás modellért, így fest legutóbbi műtétje után

Erélyesen vág vissza azoknak, akik szóvá merik tenni, hogy elszaladt vele a ló.
plasztikmániás modell

A 33 éves Anasiia Pokreshchuk azt vette a fejébe, hogy a világ legnagyobb orcájú nőjévé akar válni, és ezt jó pár plasztikai műtétnek köszönhetően ma már el is mondhatja magáról.

TikTok-fotói és videói láttán azonban a követői egészen megrémültek és aggódnak érte, szerintük ugyanis a kelleténél messzebbre ment. Annyira sok beavatkozáson ment már keresztül, hogy maga sem tudja azok pontos számát, szerinte azonban ez teljesen rendben van így, azoknak pedig, akik túlzónak tartják, rendszeresen visszavág, hogy ő pont így tetszik magának, ezért szó sincs arról, hogy divatból szabatná át magát.

Ő ilyennek érzi magát tökéletesnek, ezért senkinek sem hagyja, hogy kritizálja a külsejét. Legutóbbi beavatkozását nem is az arcán végeztette, hanem a mellén, újraformált kebleit pedig a rajongóinak is megmutatta közösségi oldalán.

A kritikusok mellett természetesen jelen vannak a megszállott hódolói, akik szerint a rózsaszín hajú modell szépségének nincs párja, és minden tekintetben egyedülálló a világon. Azoknak, akik ezt írták, természetesen hálás Anastasiia, mert úgy érzi, ők azok, akik megértik munkásságának valódi üzenetét.

Forrás: Via, Fotó: TikTok pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top