nlc.hu
Sztárok

Mészáros Norina 2017 őszén műttette meg a melleit

Mészáros Norina megbánta a plasztikát: „Semmi szükségem nincs nagyobb mellekre”

Az édesanya elmondta, miért nem jó ötlet gyerekvállalás előtt a mellplasztika.

Mészáros Norina és családja mögött nehéz évek állnak. Először Norinának kellett megküzdeni a daganattal, nemrég pedig Béci jelentette be, hogy biológiai terápiát fog kapni három éve tartó betegségére. Az édesanya 2017 őszén műttette meg a melleit, mert nem volt megelégedve a méreteivel. Mint mondja, már megbánta a beavatkozást, hiszen többet ártott vele, mint azt valaha gondolta volna.

„Bár elhittem volna anyunak, hogy semmi szükségem nincs nagyobb mellekre! Vagy hallgattam volna a barátnőmre, aki a melloperációja után figyelmeztetett, fáj tőle a háta. De akkor, 25 évesen nem törődtem velük, pedig kellett volna. Bitang fájdalommal járt, ha ezt valaki elmondja akkor, nem biztos, hogy vállalkozom rá” – kezdte Norina, aki pár hónappal a beavatkozás után ismerte meg a férjét, Young G Bécit, de úgy gondolja, nem a kinézete határozta meg azt, hogy a mai napig együtt vannak.

Mészáros Norina

Mészáros Norina (Fotó: RTL / Sajtóklub)

„Bárki, aki ezt a lépést fontolgatja, és még nincs gyereke, de szeretne, kétszer is gondolja meg, hogy mikor műtteti meg a cicijeit. Ha tehetném, akkor csak most csináltatnám meg. A terhesség alatt ugyanis én is híztam, vizesedtem, a testalkatom is változott, a szoptatás is kicsinálta a cicijeimet, a gravitáció is dolgozott, szóval elég hamar rájöttem, hogy ez a műtét várhatott volna. Az egészség a legfontosabb, ne azért szenvedjen egy nő a nagyobb mellekkel, mert meg akarja tartani a férjét, vagy mert neki akar tetszeni. Érezze jól magát a bőrében, magának tetsszen, ez okoz önbizalmat és örömöt, ami miatt a társa, a férje is szexinek és vonzónak fogja tartani” – hangsúlyozta a Story magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top