Tabuk nélkül
Szponzorált tartalom

Sztárok, akikről nem tudtad, hogy orrplasztikájuk volt

Az egyik leggyakoribb plasztikai eljárás világszerte, így Hollywoodban is, az orrkorrekciós műtét. Még azok a sztárok is bevállalták, akikről nem is gondoltad volna! A fotók önmagukért beszélnek!

Jennifer Aniston

Egy igazán kedvelt színésznővel indítjuk a sort, méghozzá mindenki Racheljével, azaz Jennifer Anistonnal, aki 2007-ben műtette meg orrsövényferdülés miatt az orrát, és ezzel egy időben annak mérete is jelentősen kisebb lett.

orrplasztika, jennifer aniston

Fotó: Barry King/Larry Busacca/Getty Images

Sandra Bullock

Bármennyire meglepő, Sandra Bullock is beállt a plasztikáztatott A-listás, hollywoodi sztárok sorába. Szerencsére az eredmény nagyon természetes lett.

sandra bullock, orrpalsztika

Fotó: pinterest

Beyoncé

Tény, hogy Beyoncé orra teljesen máshogy fest, mint néhány évvel ezelőtt, ám ő maga soha nem erősítette meg vagy cáfolta a hírt, miszerint plasztikáztatta volna az orrát.

beyonce

Fotó: Getty Images

Britney Spears

Britney Spears még csak tinilány volt, amikor elindult a karrierje, és rendkívül fiatal volt akkor is, amikor először kés alá feküdt. Az énekesnő állítólag kétszer is megműttette az orrát, mivel az első alkalom után nem volt elégedett a végeredménnyel.

britney spears

Fotó: Getty Images

Tom Cruise

Nemcsak a női nem kiváltsága a hiúság, a férfiakat is ugyanúgy foglalkoztatja a külső. Gondoltad volna, hogy a Mission Impossible sztárja még karrierje elején kés alá feküdt a szebb orr reményében?

Fotó: David Letterman

Jennifer Lopez

Az énekesnőn egyszerűen nem fog az idő vasfoga, amihez minden bizonnyal hozzájárulnak plasztikai műtétjei is. Bár Beyoncé-hoz hasonlóan ő is a mai napig cáfolja, hogy orrkorrekciós műtéten esett át, a fotói nem ezt bizonyítják!

Fotó: Getty Images

Charlize Theron

Korábban a gyönyörű és tehetséges színésznő szakmai elismeréseitől volt hangos a sajtó, nem pedig plasztikai műtétjeitől. Mostani képeit alaposabban szemügyre véve azonban látni, hogy a plasztikai sebészet őt is beszippantotta.

Fotó: Getty Images

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top