Trend

Saját ajkait tölti fel a plasztikcica

Nem bírta volna ki ajakfeltöltés nélkül a koronavírus-járvány végéig.

A 20 éves Steffi Mulic az elmúlt  három évben havonta 15 ezer koronát, vagyis közel félmillió forintnak megfelelő összeget költött arra, hogy az ajkait újra és újra feltöltesse. A koronavírus miatti korlátozások miatt azonban nem tudott volna ajakfeltöltésekre menni, ezért elvégzett egy gyorstalpaló tanfolyamot. Azóta hetente egyszer maga injekciózza az ajkait.

A hónap elején alvás közben majdnem megfulladt, ugyanis az orra olyan kicsire van plasztikázva, hogy leginkább csak a száján tud lélegezni, az ajkai azonban nagyon bedagadtak. Ez sem ijesztette el a további beavatkozásoktól. Sőt, a járvány utánra fenékplasztikát és mellnagyobbítást tervez, szeretné eltávolíttatni néhány bordáját, a szemszínét lilára műttetné, a lábfejét pedig olyan formájúra, mint egy műanyag babáé.

 

Steffi Mulic

Steffi Mulic (Fotó: Instagram/blondiesteffi)

Steffi kiskora óta odavan a Bratz babákért. A jelenleg műszempilla-építőként dolgozó nő álma az, hogy teljes munkaidős, eleven Bratz baba lehessen.

Azt mondja, addig plasztikáztatja magát, míg el nem éri a szerinte ideális külsőt.

„Szeretem, amikor nem kapok levegőt, mert ez az jelenti, hogy messzire jutottam. Hogy megéri-e az életemet? A válaszom az, hogy ez az életem” – fogalmazott Steffi. 

via

nlc.kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top