Trend

Elszúrták az ajakfeltöltését, kórházba került a tini

A 18 éves lány szája borzalmasan felduzzadt, és „zöld genny” szivárgott az ajkaiból.

Kórházba került egy brit tinédzser, miután elrontották az ajakfeltöltését – írja a Mirror. A 18 éves Lauren Winstanley azt mondja, álmai külseje helyett „eltorzult, kőkemény virsliajkakat” kapott, amikből „zöld genny szivárgott”. A Wiganban élő lány 170 fontot (kb. 66 ezer forint) fizetett a szépészeti beavatkozásért; egy héten belül kórházba kellett vinni, mert az eredeti mérete háromszorosára duzzadtak az ajkai.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

„Miután megcsinálták a beavatkozást, azonnal elkezdtek megduzzadni az ajkaim. Amikor belenéztem a tükörbe, megdöbbentem, mert soha nem láttam még magam ekkora szájjal” – mondta a lapnak, hozzátéve: a kozmetikus azt mondta neki, ne aggódjon, pár nap alatt eltűnik a bizarr duzzanat.

Igen ám, de Lauren szája egyre csak dagadt. „Másnap elmentem dolgozni. Mire befejeztem a munkát, már borzalmasan sajgott a szám – mesélte. – Pánikba estem, és elrohantam a kórházba.”

Az orvosok fájdalomcsillapítót és antibiotikumot írtak fel neki, aztán hazaküldték. De a gyógyszer sem segített; a lányt aznap este mentő vitte be a kórházba, ahol lecsapolták az ajkában felgyűlt gennyet és infúzióra kötötték; mint kiderült, súlyos fertőzést kapott. „Nem tudtam enni és inni. A szám háromszor akkorára duzzadt, mint volt” – emlékezett vissza.

A lány több mint egy hetet töltött a kórházban. Azt mondja, bánja, hogy nem szánt egy kicsit többet az ajakfeltöltésre. „Mindenkinek azt javaslom – mondta –, hogy profikkal végeztesse el az ilyen beavatkozásokat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top