nlc.hu
Sztárok

Chrissy Teigen szétpalsztikáztatta magát

Chrissy Teigen igazi plasztikakirálynő, aki erről még beszélni is mer

Chrissy Teigen fantasztikus humorral megáldott, igazi megmondóember, aki a plasztikai beavatkozásairól is gond nélkül mesél.
Chrissy Teigen igazi plasztikkirálynő

Chrissy Teigen, egykori modell mindig kellő nyíltsággal mesél közösségi oldalain plasztikai beavatkozásairól. John Legend párja nemrég arról is beszámolt közösségi oldalán, hogy kiveteti melléből a szilikont.

“Úgy voltam vele, hogy ha pózolok és a hátamon fekszem, akkor is álljanak rendesen. Aztán gyerekeim születtek, a mellem tele lett tejjel, emiatt pedig megereszkedett, úgyhogy cseszhetem” – nyilatkozta korábban a Glamournak Chrissy, aki azt is elárulta, hogy gyakorlatilag arcán mindent megműttetett, sőt, azt is elfecsegte, hogy néhány éve volt egy zsírleszívása, méghozzá hónaljtájékról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

letsa gooooo

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés,

Pár héttel ezelőtt pedig egyenesen a kivizsgáló szobából posztolt a tőle megszokott humoros éllel:

“Ne felejtsd a méhnyakrákszűrést és a mellműtétet, akkor sem, ha itt a világvége. (…) Menj el te is egy vizsgálatra, már ha van rá lehetőséged (ebben az elcseszett országban)” – írta az egykori modell.

Időközben Chrissy át is esett a műtéten, kislánya üdvözlőlapja pedig mindent vitt: “jó szórakozást a melled kiszedéséhez”.

Chrissy-n kívül természetesen akadnak még hollywoodi hírességek, akik ugyancsak plasztikáztattak, de ők időközben megbánták a beavatkozásokat. Ezt a tábort erősíti például Courteney Cox, aki a botoxtot tolta túl, de mára belátta, hogy képtelenség versenyezni az idővel, a műtétek pedig csak pillanatnyi sikert hoznak.

Jane Fonda sem csinált titkot abból, hogy plasztikai beavatkozásoknak (is) köszönheti fiatalos külsejét.

„Örülök, hogy jól nézek ki a koromhoz képest, de voltak plasztikai műtéteim. Nem akarok hazudni. Bizonyos szinten gyűlölöm azt a tényt, hogy megváltoztattam a külsőm annak érdekében, hogy jól érezzem magam. Bárcsak ne lettem volna ilyen! Szeretem az idősebb arcokat. Szeretem az arcokat, melyeken látszik az élet. Szeretem Vanessa Redgrave arcát. Bárcsak bátrabb lettem volna! De vagyok, aki vagyok” – mondta Jane Fonda egy dokumentumfilmben, melyet az HBO készített róla.

Olvass még a plasztikai műtétekről!

(Nyitó kép: Chrissy Teigen/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top