Sztárok

Sokkoló plasztikai műtétek Hollywoodból – fotók

Emlékeztek még Babyre a Dirty Dancingből, akit nem lehet a sarokba ültetni? Na, őt például biztos nem azért bámulnák meg az utcán, mert bárki felismerné, hanem inkább eltorzított arca keltene óriási feltűnést. A Celebflipper összeszedte azokat a hollywoodi sztárokat, akikre a plasztikai műtétek miatt szinte már rá se ismerni.

A sztárvilágban ma már olyan természetesnek számítanak a botox és a különböző szépészeti eljárások, mint a levegővétel. Igen gyakran láthatunk azonban olyan hírességeket, akik jobban jártak volna, ha megmaradnak eredeti adottságaiknál. Ma már valószínűleg nem sokan ismernék fel az egykori fruskát Jennifer Greyben, aki maga is nagyon megbánta, hogy orrműtéten esett át. “Sztárként mentem a műtőbe, és ismeretlen emberként jöttem ki onnan” – nyilatkozta az arca jellegzetességét elveszítő színésznő.

	 Sokkoló plasztikai műtétek Hollywoodból - fotók
 

De Donatella Versace se hasonlít egyáltalán egykori önmagára. A valamikor igencsak szemrevaló szőke szépség ma már inkább hasonlít a Muppet-show egyik szereplőjére, semmint egy emberi lényre. És ő a világ egyik vezető divatdiktátora…

	 Sokkoló plasztikai műtétek Hollywoodból - fotók
 

Ha kíváncsi vagy, hogy nézett ki valaha Nicole Kidman, Pamela Anderson vagy épp Melanie Griffit, a Cafeblog/Celebflipper oldalán további fotókat találsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top