Sztárok

10+1 sztár, aki nem volt képes méltósággal megöregedni

Elrettentő panoptikum.

A világsztárok élete nem könnyű. A női világsztároké még kevésbé. Ha nem elég fiatal és szép az ember, pillanatok alatt megfeledkeznek róla. Nem csoda, hogy a legtöbb híresség bármit megtenne azért, hogy megőrizze a fiatalságát.

Csakhogy az élet nem ilyen egyszerű: azok, akik botoxozzák magukat, vagy újra és újra kés alá fekszenek, gyakran teljesen elveszítik eredeti arcvonásaikat. Az alábbiakban olyan hírességeket mutatunk nektek, akikkel nagyon elszaladt a ló…

1. Mary-Kate Olsen

Emlékszel még az Olsen ikrekre? Mary Kate és Ashley Olsen a kilencvenes évek talán legnépszerűbb gyermeksztárjai voltak, a 2000-es évektől kezdve azonban szépen, lassan leáldozott a karrierjük. Nem meglepő, hogy mindketten nagyon hamar, még 30 éves koruk előtt kés alá feküdtek. Ám míg Ashley plasztikai beavatkozásai viszonylag jól sikerültek, addig Mary-Kate felismerhetetlenné vált a műtéteknek „köszönhetően”.

Stefanie Keenan/Getty Images for LACMA

2. Meg Ryan

A 90-es évek romantikus vígjátékainak egyik legnagyobb sztárja sem tudta elfogadni, hogy egyszer mindenki megöregszik. Ma már alig lehet ráismerni a botox és a különböző műtétek miatt.

Jim Spellman/WireImage

3. Anjelica Huston

Az Addams Family egykori sztárja is jobban járt volna, ha nem fekszik kés alá.

Rodin Eckenroth/FilmMagic

 
 
 

Olvasd tovább, itt!

 

(zacc.cafeblog.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top