TV-sztárok

Féltékeny férfiak hada üldözte Ernyey Bélát, kitálalt szeretőiről a 77 éves színész

Ernyey Béla már Pesten is híres volt hódításairól. Hát még, amikor nagyvilágot is meghódította színészként!

Szerelmekben és kalandokban bővelkedik a 40 évvel fiatalabb párjával összeházasodó Ernyey Béla élete. „Veszélyes életet éltem. Bécsben féltékeny férfiak hada üldözött. Jártam egy balerinával, akinek a müncheni udvarlója pisztollyal a zsebében jött be a színházba, és azzal fenyegetőzött, hogy megöl. Egy másik kedvesem férje ügyeletes orvosként, álnéven osztatta be magát a színházba, csak azért, hogy bennünket szemmel tudjon tartani” – mesélte a 77 éves színész a BEST magazinnak adott interjúban.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Szerette volna meghódítani Sydne Rome-ot is, amikor együtt forgattak Berlinben, de az akkori férje árnyékként követte a színésznőt. Heidi Brühl német színésznővel viszont komoly és hosszan tartó kapcsolat szövődött köztük. „Nagyon szerettük egymást, de bevallom, végül csúnyán váltunk el, amire egyáltalán nem vagyok büszke” – vallotta be A Konyhafőnök VIP-ben is szereplő Ernyey Béla, akinek a nagy hódításai között Lillian Müller Playboy-modell is szerepel.

Féltékeny férfiak hada üldözte Ernyey Bélát, kitálalt szeretőiről a 77 éves színész

Olvass még Ernyey Béláról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top