Hemzsegnek a baktériumok az autóban: ezek a legkoszosabb részei

D. A. | 2024. Augusztus 31.
Az autóban is szép számmal akadnak koszos felületek, még akkor is, ha látszólag teljesen tisztának tűnnek. Galériánkban mutatjuk a toplistát!

Tedd a szívedre a kezed: mikor szenteltél különösebb figyelmet annak, hogy az autódat rendbe tedd? És nem, nem az alvázmosásra vagy a cseppmentesen száradó kézimosásra gondolunk, hanem a műszerfalra, ülésekre, padlóra. Jó, ha évente néhány alkalommal eszünkbe jut ezeket megtisztítani, és általában akkor is csak azért, mert már vállalhatatlanul néznek ki. Pedig nem ártana egy kicsit több odafigyelést fektetni a kocsi belterének tisztántartásába, mert a hely hemzseg a baktériumoktól. Mutatjuk, mikkel érdemes a legjobban vigyázni!

műszerfal

A műszerfal bevizsgálást követően a kilencedik legkoszosabb rész az autóban. Mi azt hittük, benne lesz az első háromban. (Fotó: Depositphotos)

pohártartó

A pohártartó lett a nyolcadik. Te mikor tisztítottad ezt utoljára? (Fotó: Depositphotos)

ülés

Az ülések végezték a hetedik helyen, ugyanis a ruhánkról is szennyeződések juthatnak rá. (Fotó: Depositphotos)

pénztartó rekesz az autóban

Kicsi, de annál piszkosabb rész a kis rekesz, ahol az aprót tartod. (Fotó: Depositphotos)

gyerekülés

El tudod képzelni, mi minden lehet egy gyerekülésben? Nem véletlen lett ötödik. (Fotó: Depositphotos)

kormány

Nem, nem a kormány a legkoszosabb rész, ez csak a negyedik helyre elég. (Fotó: Depositphotos)

elektromos ablak kezelőgomb

Harmadik helyen végeztek az elektromos ablakok kezelőgombjai. (Fotó: Depositphotos)

biztonsági öv

A második legmocskosabb belső elem a listán a biztonsági öv. Gondold el, egy út alatt minimum kétszer is érinted, és ki tudja, hogy korábban mihez nyúltál, milyen kézzel fogod meg. (Fotó: Depositphotos)

rádió gomb

A zenelejátszó gombjai nagyjából felérnek egy vécécsészével. A kis forgó vezérlők gyakori használatban vannak, és meglehetősen nehezen tisztíthatók, főleg, amik gumírozott, csúszásmentes felülettel rendelkeznek, ezért került első helyre. (Fotó: Depositphotos)

via

Exit mobile version