Otthon

Végre egy ideális készülék az autó takarításhoz

Az autó tulajdonosok túlnyomó része jobban szeret saját maga gondoskodni az autó belterének kitakarításáról egy-egy nagyobb utazás, vagy hosszú hétvége előtt.

A Sencor nemrég olyan porszívót mutatott be, mely tökéletes társ lehet az autó belsejének tisztává varázsolásában. „A legtöbb porszívóhoz általában háromféle, kisebb szívófejet adnak a gyártók, ezek viszont többnyire a házak és a lakások pormentesítésére vannak kalibrálva. A Sencor új termékéhez nyolcféle tartozék jár, melyek közül több is kiválóan alkalmas a kényes részek megtisztítására” – emelte ki Lucza András, a Sencor termékmenedzsere.

Egy autó utastere nem kevés kihívást jelent takarítás szempontjából, hiszen számtalan, nehezen elérhető hely van benne, de még az üléskárpitok tisztítása sem egyszerű, hiszen a szövethuzattal ellátott ülések takarításához nemcsak jó szívóteljesítményre, hanem hatékony szívófejekre van szükség. „Az SVC 9000BK dobozában olyan mini turbókefe áll bevetésre készen, mellyel gyorsan és hatékonyan tüntethetők el az ülések szövetébe, vagy a kárpitba tapadt hajszálak, illetve a házi kedvencektől származó szőrszálak”– hangsúlyozta a Sencor termékmenedzsere.

A hosszú, hajlékony résszívóval a csomagtartó, az ülés alatti területek, valamint a lábtérben található burkolatok tisztíthatók meg könnyedén. A kis résszívóval, illetve a kis kefés szívófejjel pedig az ülések és az oldalfalak közötti rések mentesíthetők a portól és a szennyeződésektől. „A Sencor új porszívója meglehetősen nagy, mintegy 14 méteres hatósugárban dolgozik, így akár egy, az autótól messzebb lévő konnektorhoz is csatlakoztatható a kábelje”– emelte ki a szakember.

A Sencor SVC 9000 BK-val ráadásul csendesen végezhető az autó takarítása, a készüléket ugyanis Extreme Silence Techology-val látták el, melynek eredményeképpen zajszintje mindössze 69 dB(A). Ez megegyezik a televízió normál hangon történő működtetésével. „A porszívó használatával biztosak lehetünk abban, hogy nem kerül vissza az autó utasterébe por, vagy pollen, mivel a készüléket mosható, HEPA13-as szűrővel látták el az allergiások védelme érdekében” – tette hozzá Lucza András.

auto, porszivo

Fotó: Sencor

A Sencor új porszívója nem csak az autóban, hanem a lakásban is kimagasló teljesítményt nyújt. A készülék AAAA-minősítéssel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az energiahatékonyság, a kemény padló és szőnyegtisztítás, valamint a por visszabocsátási terén is „A” minősítést kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top