Az állatorvos sosem tartaná kedvencként ezt az állatot

CS.Á. | 2024. Október 13.
Meglepő nehézségre is felhívta a figyelmet.

Egy népszerű állatorvos osztotta meg Tiktok csatornáján, hogy bár imádja az állatokat, akadnak olyanok, melyeket alaposan meggondolna, hogy házi kedvencként magához fogadjon. Sőt tulajdonképpen inkább nem is választaná őket egyáltalán, mert túl sok buktatót rejt például a felmerülő egészségügyi szövődmények kockázata.

@ben.the.vet 5 species of pet that I personally as a vet wouldn’t have / would advise you to think very carefully about before getting (and in the case of number 4 please do not get them under any circumstance) #learnontiktok #veterinary #animals #petsoftiktok #benthevet ♬ 好可爱的宝宝 - 如期而至

A papagájok számára például végzetes lehet a teflonserpenyő bevonatából melegítés hatására felszabaduló gáz, pedig sokan nem is tudnak erről. Az egerek csupán 1-2 évig élnek, ez pedig fájdalmasan rövid idő azoknak a gazdiknak, akik érzelmileg erősen kötődnek. A nyuszik pedig roppant félénkek, alkatuk pedig nagyon törékeny, így nagyon óvatosan kell bánni velük és is nem igazán ideálisak gyerekek mellé.

via

Exit mobile version