Vigyázat, a csőtop újra divatos lett!

Shine | 2018. Augusztus 08.
Viselni nem egyszerű, ezekre figyelj, ha elcsábulnál!

A Pinterest trendjelentése szerint a csőtopok iránti érdeklődés óriásit ugrott az elmúlt időszakban, olyannyira, hogy augusztusban a hónap minitrendje lett a ’90-es évek kulcsdarabja.

Erősebb testalkatúak számára jó opció lehet (majd a hűvösebb napokon), ha fűzőhöz hasonlóan ing fölé választják, a homokóra és körte alkatúak karcsúbb derekát remekül ki tudja emelni. Persze a nagy melegben is vonzó alternatíva egy aligfelső: ha szeretnénk beilleszteni gardróbunkba, viseljük extra magas derekú nadrággal vagy szoknyával, ami a pocit lapítja, az úszógumikat leszorítja.

A csőtop típusával is érdemes játszani, egy trükkös rátét jól vezeti a szemet, a lengén libbenő, hosszabb fazon pedig takarja a hurkákat. A színválasztásnál helyezzük előtérbe a sötétebb alapszíneket, amik slankítanak.

csotop4

Fotó: pinterest

csotop plus size

Fotó: pinterest

csotop7

Fotó: pinterest

csotop5

Fotó: pinterest

A pocakban kerek alma alkatúak számára lengébb ing vagy blézer alá lehet jó választás póló helyett.

A vékonyka lányok azt gondolhatnánk mázlisták, hiszen lapos hasuk kiált a picurka felsőért, de ne tegyünk elhamarkodott kijelentéseket. Ha a lapos has kis mellekkel párosul, a melltartó megválasztásán rengeteg múlik, a mell felett elvágott, pánt nélküli fazon ugyanis csodásan elárulja, hol kezdődik a push-up, és hol ér véget a pici cici. Ha csalni szeretnénk, válasszunk sűrűn gumírozott anyagút, az optikailag még erősíthet is, miközben az éles határokat tompítja.

Azt pedig reméljük, mondanunk sem kell, legyen bármilyen a testalkatod, és viseld bármivel is a csőtopot, szilikonpántos melltartót SOHA, DE SOHA ne vegyél fel hozzá!

csotop new look

New Look peplumos csőtop

csotop Faithfull The Brand

Faithfull Te Brand gumírozott anyagú, csíkos csőtop

csotop mango

Mango rózsaszín csőtop

csotop hm plusz

H&M+ flitteres felső

csotop zara

Zara farmerkék csőtop

csotop misguided

Missguided hosszított fazonú csőtop

csotop shein

Shein bordázott anyagú csőtop

Exit mobile version