10 dolog, amit megtanultunk a Szívek szállodájából

Babicz Anett | 2015. Október 20.
Örömhír a Szívek szállodája rajongóinak! Hamarosan visszatér sokak kedvenc sorozata, ugyanis új évadot forgatnak a Netflixre. Mindenki kedvenc Roryja és szókimondó anyukája 2007 után most újra a tévé elé ültet majd mindenkit.

Lorelai és Rory történetére nagyon sokan voltak kíváncsiak 2000-ben, amikor elindult a sorozat. A 7 évadot megélt életszagú történet főszereplője egy egyedülálló anyuka, aki lányát neveli egy kitalált connecticuti kisvárosban, Stars Hollowban. Szerelmek, kapcsolatok, barátság, továbbtanulás, szakítás – egyszerűen mindenre volt a Szívek szállodájának egy odaillő része, ami rengeteg tanulságot tartalmazott. Most összegyűjtöttünk a sorozatból 10 idézetet, ami még mindig megállja a helyét!

Még több Szívek szállodája cikk az NLCafén:

A szerelem nem tudomány, ott semmiben nem lehetsz biztos.

Tartsd észben, hogy asztalon állva bármilyen dal éneklése, attól kezdve életed végéig kísérteni fog. Hidd el, szívem, tapasztalat.

Előfordul, hogy akit szeretsz, nem az, akivel kész vagy összekötni az életedet.

Nem szeretem a hétfőket, de sajnos hetente találkozom velük.

A mai nap jól indult, de aztán felkeltem.

Nem hiszek a megbánásban, mert minden, amit tettem vagy nem tettem, még ha nem is úgy alakult, ahogyan terveztem, visszavonhatatlan része lett az életemnek.

Addig semmit sem kapsz, amíg nem is kérsz. Ha már kérted, de nem kapod meg, akkor talán nem is volt érdemes várni rá. Van, ami sosem lehet a miénk, hiába is szeretnénk, hogy az legyen.

Az élet harc. Vagy felfegyverkezel, vagy azonnal megadod magad.

Amikor minden olyan tökéletes és szép, hogy máris szomorú vagy, amiért ez nem tarthat örökké.

Ha farmer vagy, törődnöd kell a növényeiddel, és nem a magon vagy a talajon múlik, hanem hogy foglalkozol velük mindennap, amíg csak világ a világ.

Exit mobile version