Szabadidő

Gilmore Girls 3. évad

Ha már rongyosra nézted az elsõ két évadot, ne keseregj, itt a harmadik széria. Még több móka, még több fellángolás, még több kihunyt tûz: a Szívek szállodájában mindig pezseg az élet!




Ezen az ínycsiklandó hatlemezes kiadáson a harmadik évad mind a 22 epizódját megtalálod, így újra elmerülhetsz a hihetetlen hölgyek mindennapjaiban, amelyekből nem hiányozhat a humor és a szerelem.

A változás szele fújdogál Lorelai és Rory háza táján. Persze néhány fejlemény várható volt, mint például Rory érettségije és a felvételi izgalma, de szép számmal akadnak váratlan események is.

Rory két pasival kezdi az évet (s már kettő is több a soknál), Lorelai újra lángra lobban Max iránt (talán), Lane találkozik az Igazival (na végre), meglepetés éri Sookie-t (az a kellemes fajta) és a szállót is (az a nem annyira kellemes fajta). A lányok türelmetlenek, hát ne várakoztassuk meg őket!


DVD infók

Extrák – eredeti nyelven

• Tényfeltáró dokumentumfilm a szereplőkről: Mindnyájan felnövünk egyszer – gyerekkori emlékek
• Az imádott 80-as évek – a kor kedvenc táncmozdulatai
• Kimaradt jelenetek
• Készen állsz a szerelemre? – az évad legromantikusabb pillanatai





Hangok
• magyar (2.0*), angol (2.0*), olasz (2.0*)

Feliratok
• magyar, angol, olasz

Játékidő: 913 perc

Magyar cím: Szívek szállodája – 3. évad

Eredeti cím: Gilmore Girls – Season 3

Rendezte: több rendező

Szereplők: Lauren Graham (Tapló Télapó), Alexis Bledel (Sin City)






1. lemez 1-4. rész



1. rész: Hosszú, forró nyár
Nyári gyakorlatáról visszatérve Rory megnyugodva veszi tudomásul, hogy Dean megvárta, ám megdöbbenve látja, hogy Jess egy szőkével smárol. Lorelai elárulja a szüleinek, hogy Christopher barátnője terhes.

2. rész: A hölgyek visszavágnak
A veszekedések éjszakája. Rorynak elege van Jessből, s Lorelai is rendesen kiosztja Christophert. No, de Lorelai ajtaján ismét kopog a mindent elsöprő szerelem: Kirk randira hívja!





3. rész: Jelentem, hogy jelentkezem

Rory dióhéjban: átlagos, jellegtelen, slampos. Mikor megérkezik a jelentkezési lap a Harvardra, Rory önbizalma egy csapásra romokban hever. Hamarosan az egész családon úrrá lesz a pánik.

4. rész: Hogyan bosszantsuk fel a mamát?
Kérjük, hozza magával az aktatáskáját, a jegyzeteit és személyes botránykrónikáját! Lorelait felkérik, hogy mondjon beszédet a gimnázium továbbtanulóinak, ám a fiatalokat nem érdekli semmi más, csak a tinédzserkori terhessége.





2. lemez 5-8. rész



5. rész: Elbaltázott randevú
Lorelai kipécéz magának valami tetszetőset az aukción: egy férfit. Csak Emily ismeri őt. Lorelai töpreng, most az egyszer anyját is beavassa-e szerelmi életébe? Egy eltörött locsolócső ismét összehozza Roryt és Jesst.

6. rész: Főtt tojás ajándékba
A Christopher barátnője, Sherry számára rendezett babazsúron nem a meglehetősen várandós díszvendég érzi magát a legkellemetlenebbül, hanem Lorelai, akit akarata ellenére rángatnak be a bulira… arcán egy hatalmas művigyorral.





7. rész: A csajokat lelövik, ugye?
Lorelai és Rory beneveznek egy 24 órás táncmaratonra. Eseménydús program: párok és párok mindenfelé, táncikálás, vitatkozás, áskálódás, lövöldözés… majd partnercserék.

8. rész: Kezdődik a cirkusz!
Richard teljesen felpörög, mikor Emilyvel, Lorelaijal és Roryval ellátogatnak a Yale-re: meglepetésként még egy felvételi interjút is beszervez Rorynak, pedig tudja, hogy Rory szíve a Harvardra húz. Rory és Jess felmelegítik románcukat.





3. lemez 9–12. rész



9. rész: Enni vagy nem enni
A lányokat Lorealai szülei hálaadásnapi vacsorával várják… ugyanúgy Lane, Luke és Sookie is. Hogy lehetne túlélni négy hatalmas fiesztát? Mondj nemet a zsömlére! Kirk magához vesz egy macskát, amelynek furcsa szokásai vannak.

10. rész: Jól csinálod, Hókuszpók
Tényleg feje tetejére állt a világ? Paris mintha ott se lenne az órán: az új barátjáról álmodozik, Emily pedig megfogadja Lorealai tanácsát arról, hogy lehetne elviselni egy konok nőt, Richard kotnyeleskedő anyját.





11. rész: Az igazat, csakis az igazat!
Rory Gilmore, a kígyó. Az iskolában mindenki mindenkinek betesz, Paris például meg van győződve arról (igazságtalanul, persze), hogy Rory az iskolaigazgató besúgója. Az egész zűrzavar egy párbajban csúcsosodik ki… de tényleg.

12. rész: Kint vagyunk a vízből
Alex meghívja Lorelait egy horgásztúrára. Remekül hangzik… csakhogy Lorelai azt se tudja, melyik végén kell fogni a botot. Na, majd Luke, a mesterhorgász segít! Paris megpróbálja befeketíteni Roryt.





4. lemez 13–16. rész



13. rész: Császármetszés menetrend szerint
Sherrynél megindulnak a szülési fájdalmak, mire Lorelai felidézi magában Rory születését. Tudták, hogy Lorelai egyedül ment a kórházba? No és azt, hogy egy kosztüm árulta el neki, hogy terhes? Nem? Akkor majd most megtudják!





14. rész: Hattyúdal

Oldalán Alexszal, Sookie-val és Jacksonnal Lorelai beveti magát Manhattanbe, azonban fél egyedül hagyni Roryt és Jesst. De nincs miért aggódnia: egy óriási veszekedés után Jess faképnél hagyja Roryt.

15. rész: Leleplezés
Mit teszel, ha a pasid nem telefonál? Hát elmész egy hokimeccsre. És ha történetesen te vagy Rory, akkor ott meg is látod a volt barátodat az új barátnőjével. Emily rajtakapja Richard anyját, ahogy egy furcsa férfival csókolózik.

16. rész: Nagy boríték, kis boríték
Meglepetés! Rory és Paris végre híreket kap a Harvardtól, nem is akármilyeneket! Lorelai belefut Maxbe, s a találkának meglepő vége lesz, s Sookie ízlelőbimbói furcsán viselkednek, nem is akár miért.





5. lemez 17–20. rész




17. rész: Poe-ból sosem elég
A Poe Társaság találkozója során tűz üt ki a szállóban, a vendégek átvonulnak Lorelai házába, Lorelai pedig Luke-nál és Jessnél tölti az éjszakát. Rory a Harvard, a Yale és a Princeton között egyensúlyozik.





18. rész: A világ sokadik legnagyobb pizzája
Mamma mia! Rory úgy tervezi, hogy nagy születésnapi bulival és még egy annál is nagyobb pizzával köszönti föl Lorelait, de a legnagyobb meglepetéssel Richard állít be: nagy összegű csekket nyújt át Lorelainak, amely még a születéskor befektetett pénzből származik.

19. rész: Száll a sirály fészkére
Úgy tűnik, Lane együttese egyenes úton halad a siker felé: játszhatnak a város legnagyobb bulijában, ahová minden tini elmegy, no meg egy 21 éves egyén kezében egy söröskorsóval. Ebből baj lesz.

20. rész: Koporsó és szitakötő
A 2003-as nagy buli szezonnak ugyan vége, de sok minden egyéb még csak most kezdődik: feltűnik Jess örök vesztes apja, Dean és Lindsay eljegyzik egymást, és Fran, a Szitakötő fogadó tulajdonosa meghal, ami azt is jelentheti, hogy a hely eladó.






6. lemez 21–22. rész és extrák



21. rész: A tékozló fiú
Homokszem kerül a gépezetbe. Jess Venice Beach felé veszi az irányt, hogy dekkoljon kicsit az apja házában, de sem Jimmy, sem Jimmy barátnője nem látja őt szívesen. Rory az érettségi közeledtével teljesen begörcsöl.

22. rész: Fizess, Hableány!
Rory leérettségizik, a szálló pedig bezár. Ám nagy dolgok várnak a Gilmore lányokra: a Yale, egy európai körút, valamint Lorelai és Sookie régóta dédelgetett álma, hogy saját szállót nyissanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top