Nick Vujicic az iskolai zaklatások miatt jön Magyarországra

nlc | 2016. Augusztus 31.
Nick Vujicic idén az iskolai zaklatások és bántalmazások ellen indított kampányt Stand strong! címmel, ennek kapcsán látogat el hazánkba is.

Nick Vujicic, a kéz és láb nélkül született világhírű motivációs tréner és prédikátor a Nem Adom Fel Alapítvány meghívására érkezik ismét Magyarországra és tart előadásokat 2016. szeptember 21–22-én.

Ezúttal nem csak azoknak az iskoláknak, diákoknak és tanáraiknak lesz lehetőségük meghallgatni Nick Vujicic előadását, akik személyesen el tudnak menni a Tüskecsarnokba, hanem minden iskola regisztrálhat, és ingyenesen bekapcsolódhat a szeptember 22-i előadás élő, online közvetítésbe.

“Most egy olyan kampányt indítottunk útjára, melyben azoknak a fiataloknak szeretnénk bátorítást adni, utat mutatni, akik már az iskolában, közösségükben valamilyen formában átélték a kirekesztettség vagy megalázottság érzését, amin már én is keresztülmentem. Szeretném megmutatni számukra, hogyan lehet ebből a helyzetből felállni, hogy lehet a nehézségeket lehetőséggé alakítani. Maradj erős! Ez az üzenetem. Amikor megkísért annak a lehetősége, hogy feladd az álmaidat, küzdj még egy napig, még egy hétig, még egy hónapig és még egy évig! Elámulsz majd, mi történik, ha csak azért sem dobod be a törülközőt” – mondta el online sajtótájékoztatóján Nick Vujicic.

Nick 2013-as budapesti előadásán mi is ott jártunk, az arról készült beszámolónkat itt olvashatod.

További Nick Vujicic témájú cikkek az NLCafén

Exit mobile version