Elza-jelmez farsangra? Ezeket az ötleteket látnod kell

nlc | 2017. Január 23.
Elza jelmezét szeretnétek farsangra? Nem lepődünk meg rajta, hiszen melyik kislány ne vágyna a Jégvarázs királynőjének káprázatosan szép ruhájába bújni? Összegyűjtöttünk hat olyan inspirációt, melyeket felhasználhattok a jelmez elkészítéséhez. És még azt is bizonyítjuk, Elza kék ruhája nemcsak a kislányokon áll tökéletesen.

Most komolyan, ki az, aki ne szeretné magát hercegnőnek érezni legalább egyetlen farsangi buli erejéig? Ugye, ti is kacérkodtok a gondolattal, vajon milyen lehet Elza csodaszép kék ruháját fölvenni? Mert afelől kétségünk sincs, hogy a kislányok az idei jelmezbálon is Elza farsangi jelmezébe bújnának. De felnőtt hölgyek is megtehetik ugyanezt. Íme.

Elza farsangi jelmezek kislányoknak

A Jégvarázs meséje kicsiket, nagyokat egyaránt elbűvölt. Elza ruhája az animációs filmben és a valóságban. Kísérteties a hasonlóság, igaz? Pedig a világoskék top a hozzávarrott szoknyával és a palásttal DIY otthon készült.

A gyönyörű Elza-jelmezhez a királynői hajfonatot se felejtsétek el. 

Ha belefér az időtökbe, saját kezűleg is készülhet a Jégvarázs Elzájának farsangi jelmeze. És mi kell hozzá? Fehér body, kék nyári ruhácska és egy fátyolból készített palást.

Hihetetlen móka Elza jelmezében felvonulni a farsangi bulin. És még csak milliókat sem kell költeni a tökéletes Disney-hercegnős jelmezekre.

Elza farsangi jelmezek felnőtteknek

Ahogyan ígéretük, megmutatjuk, hogy Elza jelmezét a hölgyek is bátran magukra ölthetik.

Majdnem olyan, mint az eredeti Elza-jelmez, igaz? Idén ezzel a csodaszép kék színű ruhával lehet teljes a farsang.

Fotók: Pinterest

Exit mobile version