Szabadidő

Így lehet a lányod tökéletes unikornis a farsangi bulin!

A kisfiúk jedi lovagnak, a kislányok pedig szivárványos unikornisnak szeretnének beöltözni az ovis farsangi bulin. Készítsük hát el otthon a legtökéletesebb színekben pompázó farsangi egyszarvújelmezt.

Az aktuális trendek ellen az óvónénik még olyan trükkökkel sem tehetnek semmit, mint mikor kötelezően követendő tematikát hirdetnek a farsangi jelmez kiválasztásakor. Akár népmesei hősnek, akár cirkuszi mutatványosnak kell beöltözniük a gyerkőcöknek a következő farsangi bálon, egy lézerkardot vagy egy szivárványos lófarkat tuti becsempésznek a kicsik a csoportszobába. Ezért aztán jobb, ha felkészülünk, és megalkotjuk a tökéletes farsangi jelmezt unikornis témakörben.

Unikornis, a tökéletes farsangi jelmez

Az unikornis pedig nem csak a legkisebbek körében népszerű, hiszen a felnőttek is szívesen bújnak színes, csillámló farsangi jelmezekbe, sőt az egyik leghíresebb kávézó, a Starbucks is rukkolt már elő unikornis frapuccinóval. De most nézzük, mi kell egy otthon is elkészíthető farsangi egyszarvújelmezhez:

  • szivárványos tütü és sörény
  • fehér vagy halvány rózsaszín tornadressz
  • egyes verziók szerint szárnyak
  • és az elmaradhatatlan szarv

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top