Jó vagy a kvízekben? Gyere, és nyerj designer bögrét az NLCafé mobilalkalmazással!

Babicz Anett | 2017. December 05.

Ha még nem töltötted le az NLCafé mobilalkalmazást (itt éred el iOs készülékre, itt pedig Androidra), akkor most mutatunk még egy okot, amiért érdemes azonnal letöltened! Elindult ugyanis a szuper kvízjátékunk, amellyel napi egy kérdésre válaszolva minden héten megnyerheted az NLCafé logójával díszített bögrét! Képzeld csak el, milyen klassz lenne reggelente az NLCafé olvasgatása közben egyedi NLCafé-s bögréből kortyolgatni a kávédat!

 

Ha a hét minden napján brillírozol a játékban (tehát mindennap helyes választ adsz), akkor a hétvégén hétszeres eséllyel  (minden helyes válasz egy-egy újabb lehetőség, amivel bekerülsz a sorsolási kalapba) pályázol az NLCafé-s bögrére. A bögre kétféle szuper csajos designnal készült, így ha ha neked kedvez a szerencse rövidesen az egyedi NLCafé-s bögrédből ihatod majd a kedvenc forró italodat. 

Töltsd le a NLCafé alkalmazást, kapcsold be az értesítéseket, így mindennap küldünk emlékeztetőt az új kérdésről, amire több lehetséges válaszból kell eltalálnod a helyeset. Az alkalmazás azonnal megmondja, hogy jó választ adtál-e a kérdésre, és azt is mutatja, hogy azon a héten hány jó válaszod lesz. Ha esetleg elrontanád a kérdést, akkor sincs baj, már egy helyes válasszal is nyerhetsz. Persze mi arra buzdítunk, hogy naponta játssz, mert így az esély is nő! 

Az NLCafé alkalmazásban egyébként a kvízes játék mellett rengeteg újdonsággal várunk! Böngészheted legjobb cikkeinket, elolvashatod a napi horoszkópodat, megtudhatod, hogy milyen lesz az időjárás, és a top a sztorijainkról sem maradsz le. Töltsd le te is az alkalmazást a mobilodra, és játssz minden héten az egyedi NLCafé designer bögréért! 

Készen állsz, hogy bebizonyítsd, hogy mennyire vagy jó a kvízekben? Hajrá! Mi drukkolunk! 

Exit mobile version