nlc.hu
Szabadidő

Eurojackpot 24 milliárd forintos főnyereménye

Egy szerencsés 24 milliárd forintot nyert az Eurojackpoton

24 milliárd forinttal lett gazdagabb a szerencsés.

Kihúzták az Eurojackpot 6. heti nyerőszámait pénteken, és valaki most rettentő boldog lehet, ugyanis 63 259 938 eurót, azaz több mint 24 milliárd forintot nyert.

A sorsoláson egy darab telitalálatos szelvény volt, ami 5+2 találatot jelent. A Szerencsejáték Zrt. közleménye szerint ezt egy külföldi játékos adta fel.

Eurojackpot nyereménye

(Fotó: unsplash)

Magyarországon 31 darab 4+1-es találat volt, ami 77 325 forintot ért.

Tavaly történt egy érdekes eset, amikor a 2023. március 10-i nemzetközi lottójáték sorsolásán egy magyar játékos 5+1 találatot ért el, így bruttó 304 888 eurót nyert. 

A játékos a 90 napos határidőn belül nem jelentkezett a nyereményéért, ezért a bruttó 106 millió forintos összeg a fel nem vett nyeremények elkülönített nyereményalapjába került.

A Szerencsejáték Zrt. elmondta a lapnak, hogy az így képződött összeg felhasználására 180 nap áll a rendelkezésükre, így például különsorsolás szervezésével, vagy a nyerőosztály nyereményalapjának kiegészítésével juttathatja vissza a játékosokhoz az összeget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top