nlc.hu
Aktuális

106 millió forintot nyert, de nem vette fel az összeget

106 millió forintot nyert egy magyar játékos az Eurojackpot sorsolásán, de nem jelentkezett

Egy magyar játékos 106 millió forintot nyert, azonban ennek ellenére nem jelentkezett az összegért. A hazai Eurojackpot történetében még nem történt hasonló.

Nem vette fel a több mint 100 millió forintos lottónyereményét egy magyar játékos. Az összeg az elkülönített nyereményalapba kerül – írja a 24.hu

A 2023. március 10-i nemzetközi lottójáték, az Eurojackpot sorsolásán egy magyar játékos 5+1 találatot ért el, így bruttó 304 888 eurót nyert. 

A játékos a 90 napos határidőn belül nem jelentkezett a nyereményéért, ezért a bruttó 106 millió forintos összeg a fel nem vett nyeremények elkülönített nyereményalapjába kerül.

A Szerencsejáték Zrt. elmondta a lapnak, hogy az így képződött összeg felhasználására 180 nap áll a rendelkezésükre, így például különsorsolás szervezésével, vagy a nyerőosztály nyereményalapjának kiegészítésével juttathatja vissza a játékosokhoz az összeget.

 

Egy magyar játékos nem vette fel a 106 millió forintos lottónyereményét

Egy magyar játékos nem vette fel a 106 millió forintos lottónyereményét (Fotó: Getty Images)

Korábban is történt már olyan eset, ahol nem jelentkeztek a játékosok a hatalmas összegekért, azonban a 11 éves hazai Eurojackpot történetében ez még egyszer sem fordult elő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top