nlc.hu
Szabadidő

Hatoslottó kétmilliárd forintos nyereménye.

Könyörög a Szerencsejáték Zrt.: jelentkezzen már valaki a kétmilliárdos nyereményért!

Csak pár napja maradt a lottónyeremény átvételére kétmilliárd forintot érő Hatoslottó szelvény gazdájának.

A tavalyi 45. heti sorsoláson egy szerencsés játékos sikeresen eltalálta a Hatoslottó sorsolásán kihúzott számokat. A november 12-i nyerőszámok: 2, 9, 15, 26, 38, 43 összesen 1.883.128.190 forintot értek – ez lenne a Hatoslottón a harmadik legnagyobb lottónyeremény. A nyertes a sorsolás után 90 napig hívhatja a “nagy nyertesek vonalát”. A jelentkezéshez szükséges telefonszám megtalálható a társaság honlapján, és a lottózókban is.

lottóárus

Illusztráció: pexels.com

Ha viszont február 10-ig sem jelentkeznek a pénzért,

akkor a fel nem vett nyeremények közé kerül. Onnan majd különsorsolásos nyereményjáték útján kerül vissza a játékosokhoz, illetve kiegészítheti az adott játék nyereményalapját. A Hatoslottón amúgy újra halmozódik a főnyeremény összege, telitalálat esetén a szerencsés 1,6 milliárd forintot kap. A telefonos egyeztetés során a lottótársaság feddhetetlen munkatársa meggyőződik arról, hogy valóban a nyertes van a vonal túloldalán. A beazonosítás

a szelvényen lévő információk alapján történik.

Ezt követi a személyes egyeztetés, ahol megvizsgálják a szelvény érvényességét és eredetiségét, egyben a játékos azonosítása is megtörténik. Ha a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a kifizetési eljárás. A nyertesnek Magyarországon nyitott forint alapú folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények

kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

A Hatoslottón 2023-ban összesen 7 telitalálatos volt, köztük 3 darab milliárdos és 3 darab százmilliós főnyeremény talált gazdára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top