nlc.hu
Életmód

Megnyerte a lottófőnyereményt, a felét a testvérének adta

Megnyerte a lottófőnyereményt, a felét a testvérének adta

Az amerikai férfi és a bátyja mindig azt mondták, ha egyikük valaha nyer, megosztja a másikkal. Bekövetkezett, amit évek óta emlegettek!

Egy virginiai férfi, aki 230 ezer dollárt (közel 8 millió forintot) nyert egy lottósorsoláson, azt mondta, már tudja, mit fog csinálni a pénz felével: odaadja a bátyjának.

Tim Conwell elmondta, hogy hol vásárolta meg a győztes szelvényt és azt is, hogy a megjátszott számokat nem hasraütésszerűen választotta. Minden szám valamilyen születésnap, vagy más fontos családi dátum kombinációja volt, így sikerült elnyerni a fődíjat.

Alig vártam, hogy a bátyám felébredjen, hogy elmondhassam neki” – mondta a győztes. Hozzátette, hogy ő és testvére, Steve Conwell megállapodást kötöttek a lottójátékokról. „Mindig azt mondtuk, hogy ha valamelyikünk nyer, megosztjuk” – mesélte a tisztviselőknek, akik egy hatalmas táblán adták át a nyereményét.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top