nlc.hu
Szabadidő

Elfelejtett lottószelvény

4 hónap után jutott eszébe a lottószelvénye, milliomos lett

A feledékeny férfi csak bedobta a lottószelvényét a teherautója kesztyűtartójába és 4 hónapig ki sem vette.

Kevésen múlott, hogy elbukja a michigani lottó 2 millió dolláros (több mint 700 millió forintos) főnyereményét egy 29 éves férfi. A játékos munka után gyakran megáll lottózni, legutóbb azonban úgy találta, nem az övé a nyerő szelvény, ezért bedobta azt a teherautója kesztyűtartójába – írja a UPI.

El is feledkezett a dologról, mígnem négy hónap múlva a felesége adott neki egy adag lottószelvényt és sorsjegyet, hogy vigye el a lottózóba és ellenőriztesse, nyert-e valamelyik. Ekkor jutott eszébe, hogy a kesztyűtartóban is őrizget egy szelvényt, ezért azt is beadta ellenőrzésre.

lottószelvény

Lottószelvény (Fotó: Getty Images)

Amikor a lottózóban beszkennelte a sorsjegyet, elkerekedett a szeme, ugyanis a gép kiírta, hogy nyert, ám nem írt ki összeget, hanem azt tanácsolta a játékosnak, hogy keresse fel a lottótársaságot.

Ezek után alaposabban megnézte a szelvényt és végre észrevette, hogy valóban nyert vele, mindjárt a kétmillió dolláros fődíjat. Még jó, hogy nem dobta ki. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top