nlc.hu
Aktuális

Egy tévedésnek köszönhetően nyert a lottón

Milliókat köszönhet a bolti eladó tévedésének egy szerencsés vásárló

Egy véletlennek köszönhetően hatalmas nyereményt zsebelt be egy férfi. Halála napjáig havi 25 ezer dollárt, azaz 8 és félmillió forintot fog kapni.

Szinte mindennap hallhatunk különböző sikersztorikat, amik olykor már-már szürreálisnak tűnhetnek. Van, aki még egy füzetet sem nyert soha életében, azonban akad olyan is, aki már ötödszörre nyer 66 millió forintnak megfelelő összeget a lottón.

Egy Illinois-ban élő férfi most azt állítja, hogy egy bolti eladó tévedésének köszönhetően havi 25 ezer dollárt, azaz körülbelül 8 és fél millió forintot nyert a michigani lottón.

Lottószelvény

Egy véletlennek köszönhetően tett szert hatalmas nyereményre (Fotó: Unsplash)

A 60 éves Michael Sopejstal a lottótársaság tisztviselőjének elmondta, hogy látogatásai alkalmával előszeretettel vásárol Lucky for Life lottószelvényeket. 

„Néhány hetente eljövök Michiganbe, hogy a kedvenc éttermemben egyek. Mindig veszek egy 10 vagy 20 húzásos Lucky for Life szelvényt” – mondta.

Legutóbbi látogatása során 10 külön jegyet szeretett volna kérni, amiket egyesével lehetne felhasználni 10 különböző sorsoláson. A bolti eladó azonban véletlen a 10 számkombinációt nyomtatott ugyanarra a sorsolásra. Ennek ellenére a férfi úgy döntött, hogy nem akadékoskodik, és megtartja a lottót. 

„Egy reggel megnéztem a szelvényt, és láttam, hogy évi 25 ezer dollárt nyertem az életem hátralévő részéig. Azonnal elkezdtem gondolkozni azon, hogy mit tehetnék a pénzzel, továbbá azon, hogy egy összegben szeretném-e megkapni vagy életjáradékként. Ez egy csodálatos érzés.”

Hozzátette, miszerint a pénzdíját utazásra és a megtakarításainak növelésére tervezi költeni.

(UPI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top